Friday, September 24, 2010

salam jumaat

Semalam adalah kenangan, hari ini adalah kenyataan, esok adalah cabaran.

Assalamualaikum..

see.. pagi2 jumat dah bermadah helah :-) tak de la.. aku nak bagitahu yang betul nye. semalam adalah busy, hari ini super busy, esok nak gi open house.. teett.. ada kena mengena ke?? hehe.. tu yang semalam dan hari ini macam tak sempat nak berblogging. tapi ni tengah  break jap, coret skit la diari hari ni :-) aku tak nak la kawan2 rindu kat aku ni.. teettt.. ada ke orang rindu tu.. huhu..

entry photoshoot part 2 tergendala jap. aku hujung bulan je aku busiest skit.. mcm la dia sorang je busy tuh.. hmm .. nak story mory apa ni?? open house ke?? open house tahun ni aku tak buat kot. tapi kepada kawan2 yang nak datang, datang je rumah ku. sentiasa terbuka untuk kawan2 yang nak datang beraya. call dulu supaya senang aku nak prepare apa2 yang patut.. lagi bagus kalau plan datang satu group, banyak skit menu nye.. hehe.. berangan jek.. kuih raya umah aku pun tak banyak .. yang dok mengadap kuih raya kami bertiga je.. hehe.. makan time balik keje, lapo..

tahun ni, insya-Allah nak beraya ke rumah kawan2.. selagi syawal masih ada ni kan.. weken mesti busy kan jalanraya. so spot area yang mana jem mcm umah aku tu, kena kuar awal pagi, balik lewat petang, baru tak stress atas jalan.. huhu..

okey la.. kang kalau dah free skit aku celoteh lagi yek.. bye!!



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails