Sunday, September 12, 2010

hai!!

Assalamualaikum..

lama gile tak update blog ni, ada la dalam 4 hari.. hee... blogger yang lain pun rasanya tak update sangat blog kan.. sunyi je blog spot ni.. kalau kat lenggeng, line memang tak clear, so jangan harap nak berblog ke ber FB ke.. ehehe  ni pun sebab aqil tido, harap2 aku habis mengarang kali ini ..

camana raya korang?? best?? aku baru sampai kluang, malam tadi, nak dekat kul 8 malam. jalan tak jem pun, cuma kat tol ayer hitam je yang sesak... alhamdulillah, dapat sampai dengan selamat. terus ngap nasi dagang & laksa penang.. 

jom tengok gambar raya family ku yang tak berapa nak complete. nanti ada masa terluang baru aku upload gambar yang betul2 complete eh :-) hari ini adikku kata nak wat photoshoot .. ntah jadi ntah tidak.. huh..

si kecil berbaju pink :-)

 senyum nye dia.. nampak gigi rosak tu..

 aqil dan ayah..

suka nye dia..

okeh.. tu je.. gambar si tukang taip dalam kamera lain.. nanti kita update lagi eh.. bye.. wassalam..

2 comments:

Kaseh NazLieza said...

time raya sunyi jap blog kita kn kak...

Ilhamny.com said...

mcm best jek pakai pink..tp cik abg kita terang2 dah warning..dia xkan pakai kalau pink..benci...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails