Monday, August 9, 2010

very quick update..

Assalamualaikum..

Dah masuk keje hari ni!! kelam kabut juga pagi tadi, aqil merengek, nak mandi pun bawa masuk dia..huhu..
ok, sume orang dah balik johor.. hari ni cik abang akan balik umah dah.. hooreeyy!! leh la take over aqil pulak.. sian kat ibu ni, penat dah mengelek aqil siang malam.. hehe..

Actually ada banyak cerita nak share.. al-maklumlah, aktiviti weekend sangatla banyak gambar menarik ke taman burung!! tak sabar nak tunjuk kat korang gambar2 menarik tu.. hehe.. perasan sungguh.. nanti aku update bila ada masa free ok.. hari ni sangat busy.. pagi tadi dah jumpa bos besar yang baru..  at this moment, okla bos tu.. baik jek..

okla2, nanti i story lagi k.. bye!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails