Saturday, August 7, 2010

sehari bercuti ..

Assalamualaikum...

Semalam hari yang busy dan letih sekali.. anyway, congratulation for my dear sis on your graduation day as a pharmacist :-) first time pegi konvo orang selain dari konvo uitm.. haha.. disimpulkan, chewah, tetiba kesimpulan dah, uitm lagi grand majlis konvo nye.. ni ayah aku komen la.. tapi gerai2 kat UM ni lagi banyak dari Uitm punya gerai.. macam2 ada.. Cuaca sangat panas.. alhamdulillah aqil tak demam, risau gak aku, dah la payung tak bawa.. harapkan bumbung tempat berteduh aje..

Aqil, aku yang kelek.. adui.. bengkok pinggang aku..kalau ada ayah aqil, diala yang selalu dokong aqil ni.. tapi, sekarang, dia tak mo ngan orang lain, ibu yang kerempeng ni juga yang dia nak bergayut.. penat weii... nasib baik aku pakaikan dia t-shirt sleeveless.. berpeluh2 menahan panas.. dapat plak ice blended, fuh.. lega tekak.. aqil pun minum sekali..hehe.
tuan tanah interframe dulu... aqil dan ibu kat parking keta.......

we.. kecuali ali tak masuk gambo, cameraman la katakan....... eh  lupa, aqil juga, merayap :-)

nak balik dah.. hehe.. 






 ok, nanti aku update lagi..  ramai no tukang ulas belakang aku ni.. bye!!!!!!!!!!!!!!!!

2 comments:

Sharinginfoz said...

mesti seronok kan pi tengok konvo....

Suliana said...

datang lambat, orang dah habis dah acara.. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails