Monday, August 16, 2010

memory card corrupted!!!!! *update*

Assalamualaikum...

salam ramadhan hari ke 6!! dah hari ke 6 ye tuan2 dan puan2.. hari ni je my kak long dah admit to labor room.. ni tak tahu apa cite.. tu pun aku dapat tahu dari mama yang bagitahu.. berdebar2 plak rasanya.. due dia patutnya 25 hb ni.. insya-Allah tak de apa2 kan.. tak sabar nak tengok my niece/ nephew yang bakal keluar tu..

Hari ni memang tak berpihak kepada ku.. dah la tak bangun sahur again.. tak pela, kuatkan semangat.. perut aku ni dah bunyi2 dah.. mulut tak nak kata letih ke apa, sebab nanti effect ke otak & memang akan jadi letih.. lagi, perkara yang menyedihkan..memory card aku dah corrupted. masuk virus agaknye.. elok je aku cucuk kat pc konon nak update la blog kan, tetiba " u need to format your drive G" adoi.. dah format tu maknanya padam habis la kan apa benda yang dalam memory kad kan?? sayangnya gambar2 dalam tu.. ni tengah gigih menyalin no handphone dalam buku. nak copy masuk sim kad pun dah penuh memory nye.. haish.. 287 number siap ada orang tu number ada 2 3 dalam satu nama .. letih tangan ku ni.. 

Gambar yang sempat aku transfer sampai bulan 7 je.. bulan ni tarak.. hhmm.. nasib baik ada dalam blog skit2.. tapi yang paling rugi nya, semalam kan aku buat puding tu kan, satu per satu aku amik gambar tau.. tu pun tarak!! tak pela, balance puding tu ada lagi, nanti malam ni aku amik lagi ek, tapi tak de la tunjuk cara-caranya .. hehe..

Dah la pagi tadi baru amik gambar aqil ceria!! ingat nak cite dalam blog, alih2 yilek pocik.. hmm.. bukan senang tu nak amik gambar budak bucuk tuh.. tak pela, aktiviti aqil akan berterusan, nanti ibu amik gambar lagi ek. hehe.. sepanjang pagi yang aku sedar tadi, aqil mengigau senyum2 nampak gigi.. apa la yang dimimpikan tu.. tu yang bangun ceria je tu.. pas tu kan, aqil lagi 4 hari dah nak masuk setahun 7 bulan.. berdebar plak bila beralih bulan ni.. hope aqil sihat ye sayang.. tak mo demam2 dah..

ok, bye!!! wassalam.. no pic for this entry yeah :-(

======================

baru dapat message dari abang long. kak long dah selamat bersalin secara normal (previously ceaser) di klinik bersalin razif kelang. alhamdulillah.. baby boy again, amil affan, berat 3 kg - semangat kamu ye dari abang aiman.. bila ye mak teh dapat jumpa affan ni? minggu ni ayahnye dah nak pos ke kluang.. hehe.. love to see you!!

3 comments:

ARNA said...

Kak Su, try buka mmry card tu kat computer lain. Kadang2 dia boleh buka kalau tukar komputer. Xpun off dulu, pastu on balik hp

Suliana said...

x blh la nana :-( dah buat dah.. huhu..siap gosok2 lagi memory kad tu.. hehe

ejaMaria said...

apa nak buat... dia suruh ganti baru... huhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails