Tuesday, August 10, 2010

makan2 before puasa

Assalamualaikum..

Hari ni ada jamuan meraikan bos baru dan meraikan staf kami yang akan berpindah. Sambil2 tu, kira closing makan2 sebelum puasa la kan.. hehe.. adeh, kenyang perut, alhamdulillah.. sebelum puasa ni, kena pulun habis2 apa yang nak dimakan.. haha.. teruk betul nafsu makan kan..tapi bos yang nak dirai tu pergi bengkel la plak.. huhu.. tak pela, janji kami dapat makan.. orang JKR ni makan aje keje nye.. hehe.. bukan makan je, rajin buat jamuan2 ni.. rai itu, rai ini, janji, collection tu kena ada la.. haha

tumpuan utama adalah kek fruity ni.. sangat sedap.. hehe

menu adalah nasi beriani hanifa.. sedap juga, tapi tak leh makan banyak, ngantuk!!

staf yang selalu membantu kami especially me :-) thnak you nason. good luck di tempat baru ye.
ok.. so sekarang adalah masa untuk update blog.. hehe.. waktu rehat yek.. aku busy sket hari ni.. kalau korang yang pakai I.E mesti perasan gambar aku mesti ada kecik, ada besar kan, siap ada senget2 lagi tu.. aku pun tak tahu nak godek kat ne dah.. tapi yang aku perasan, setiap kali aku tulis caption panjang2, dia ok plak.. camana nak buat ek.. ok, tu je untuk kali ni.. bye!!! lupa nak cakap:-

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK KEPADA SEMUA UMAT ISLAM & KAWAN2 BLOG.. SEMOGA RAMADHAN KALI INI AKAN LEBIH DIBERKATI.. MAAF ANDAINYA ADA PENULISAN KU YANG MENNGGURIS HATI KALIAN SEMUA.. WASSALAM


5 comments:

Intan Inn said...

selamat berpose dan semoga tabah menjadi ibu didalam bulan yg mulia ni

syirakhalid said...

sedapnya kek tue...

Kaseh NazLieza said...

selamat mnunaikan ibadah puasa kak..

Sharinginfoz said...

dapat boss baru ya, semangat baru le ni ya

UV Hampir 1,000

ejaMaria said...

selamat berpuasa sue...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails