Friday, August 6, 2010

dah mula rindu dia:-)

Assalamualaikum..


Bangun pagi2 semata2 nak update blog..hari ni aku cuti. macam rugi juga sebab tak dapat gi sogo ada member sale.. tapi, dalam masa yang sama, selamat duit aku.. ehehe..

Malam tadi aku mimpikan cik abang..hehe.. tak sampai 2 hari, dah masuk mimpi?? time ada, bergaduh je kejenya.. time tak de, terindu2 plak.. aku ngan cik abang aku ni selalu juga la masam2 muka.. yela, orang kata sedangkan lidah lagi tergigit, ini kan pula suami isteri.. sorang suka marah2, ada je benda tak kena, aku la tu kan. sorang lagi, tak tahan kena marah dan pemarah juga.. sebelum ke BTN, dah kena sedas dua ngan aku..teruknya aku ni. sebab?? sebab aku tunggu dia nak hantar kunci, dia lambat sikit.. simple je kan?? tapi, tak tahu la darah muda ni, baran je keje nya..tapi, lepas salam2 kiss2 skit, ok dah.. haha

Tapi, kalau gaduh2 tu, tak lama.. kejap je la. satu hari la paling lama. kalau time bercinta, tak call/sms seminggu.. tu pun dah tak tahan asik jeling2 tepon jek.. haha..last2 mengalah juga la.. selalunya dia yang mengalah.. tapi dah kawin ni, macam aku je kena tegur dulu.. tak aci tau.. dulu time bercinta, boleh je pujuk, time dah kawin ni, aqil la penawar kami!! kerana aqil, kami sejuk kembali.. sebenarnya sejuk dah lama, tapi ego kan.. ko tahu je la, laki ego nya camana. huh..

Semalam dalam mimpi pun, aku mimpi aku gaduh ngan laki.. apa daa.. gaduh pun masuk dalam mimpi..haha.. tak de keje lain ke..tak de ke mimpi2 indah.. dah la kamis malam jumaat.. haha..dia pun tak boleh nak call sangat kat sana, strict sikit rules dia.. kul 12 malam tadi je call, tu pun dengan suara aku yang ala2 mengantuk kan, kejap je la.. 

aqil pulak, lagi syahdu.. setiap kali aku amik dari taska, sampai kat keta mesti cari AYAH!! tak henti2 mulut dia ayah.. ibu pun ayah.. aishh, budak ni.. semalam pun tak nak lansung ngan orang lain. especially adik aku ida & ayed. lama2 baru okey.. ngan atok & tok ma pun, senyum dari jauh, dah lama baru okey.. nak masak pun susah, nak solat lagi la.. dengar la dia nangis kat sejadah aku & kain telekong aku diselak2 nya.. kadang2 tu, dia duduk main2 bongkar pampers kat tepi aku tu, pastu boring, kacau aku solat plak..aqil ni cepat bosan kot..kena ada orang layan dia..
okeyla..nak siap2 buat sosej roll..kul 9 nak pegi UM. mama, ayah & ida dah pegi pukul 6 tadi sebab budak2 ni kena beratur kul 7..tak koser aku nak ikut cepat2, aqil pun tengah tido lagi..hehe..ok, tata!!!


2 comments:

littlehumblelynn said...

sue

dulu masa bercinta en suami mmg ego giler babas..(smp terfikir m/mana aku leh tersuka dgn ko)..tp bila dah kawin kita balas dendam..kita yg LEBIH..jangan harap nak kita tegur dulu..terbalik!!huhuhu..

ejaMaria said...

hehehe ini la org kata... jauh bau bunga, dekat bau kentut... hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails