Monday, August 9, 2010

bird park, kl

Assalamualaikum..

Sebelum balik, update blog jap.. ni gambar kenangan kami ke bird park kl.. sorang masuk rm 20, kalau bawah 12 tahun rm 10 jek. kalau 3 tahun ke bawah, free. kami pergi 9 orang.. bengkok atok aqil.. tq ayah, moga murah rezeki selalu.. nak pegi, kena pagi2.. kang parking penuh, panas plak tu kan.. kitorang pegi kul 10 dah sampai.. ramai pelancong datang sini.. oo.. jangan lupa bawa stroller.. kalau tak, siap la bengkok badan mendokong anak kecil. macam aku, terlupa nak bawa stroller.. pastu, kena dokong jek. jalan sikit budak tu dah pandai penat tau.. tak nak jalan, cangkung, dengan harapan ibu dokong..dah la ngan orang lain pun tak nak.. senget bahu ibu..

ni depan entrance.. excited nak tunjuk aqil bird!!! oo, along tak masuk gambar..

nak juga posing cam ni.. ali & me & ain ( my cousin)


my budak tecit ni.. aqil yang cranky...


wah, menggedik ibu ye ayah tak de.. haha




tantek tak aqil pakai spek?? :-)


panas2.. duit banyak habis.. hehe


tepi kolam ikan...


bergambar dengan burung.. kecoh jap kat sini..hehe. takut burung tu duk atas bahu aku.. aqil pun menjeling je kat burung tu..hehe.. satu grup ni rm30. kalau per person, rm10..           

Okey.. nanti update lagi la.. ni aku dah sampai rumah, update kat opis tadi bersambung plak kat umah.. haha.. kat umah lansung la tak leh nak tengok internet, ada je yang mengacau..hehe.. wassalam.. tunggu bird park part 2 ok, kalau ada la.. bye..

6 comments:

Intan Inn said...

wahhh..bestnyer bawak pergi jenjalan ngan family...seronokkan

lynn said...

kak teh..gmbr tu nape ade kecik besar kecik besar. bek setting balik..buat sume large taw..

Suliana said...

intan,
seronok la.. sekali sekala kan.. hehe

Suliana said...

along,
kalau pakai internet explorer memang macam tu.. sakit mata tgk gambar ni.. huh.. dah la senget2 plak tu.. tensi tul..

Me_Lina said...

su,.... rm20 je ker... alahai informer kak ena x btol la... dok kata rm45... langsung xde hati nak bwk alya...

adeh tgu2... pass raya den terjah.. ehhehehe

Suliana said...

kak ena,
ye, rm 20 je . bawa my kad/ my kid ok.. tapi dia tak tgk pun.. sebab ramai foreigner masa tu, foreigner yg 45, so dia cam la kita malaysian :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails