Tuesday, August 24, 2010

aksi si cilik, aqil

Assalamualaikum..

Hari ni 14 ramadhan!!! lagi 2 minggu ramadhan akan meninggalkan kita.. pastu raya!! minggu ni aku tak sabar2 nak bercuti. taska aqil tutup. so aku panjangkan cuti dari jumaat sampai la ke selasa, cuti hari kebangsaan.. macam nak buat kuih raya je senin tu. hantar aqil ke taska la.. hehe.. kalau aqil duduk rumah, ntah kuih apa yang jadi ibu pun tak pasti.. esok insya-Allah gaji weiii.. tapi alhamdulillah, bulan puasa ni tak de la rasa tercekik sangat. may be sebab nak raya, kumpul duit nak raya, so tak shopping lansung. duk opis/ rumah diam2 jek.. serius aku rasa tahun ni memang macam sengkek gile la raya.. kalau tahun2 sebelumnya bershopping sakan sebab ada sumber2 rezeki, tahun ni duduk diam2 jek.. tak pela, beraya ala kadar saje..  :-)

Okey, jom tengok gambar aqil yang dicapture sebelum atok balik johor hari tu.. main kat luar pagar, nasib baik tak de keta time tu.. hehe..


aqil dan atok.. ball fevret aqil tu..

aik.. aksi apa ni cayang..hiyaakk..

nak kungfu ke?? hehe.. cute nye pakai busha tu..

 
oo.. betul la nak kungfu ini budak.. tai chi pun ye juga.. hehe

apa macam? ada gaya pemain bola tak??

ball lagi besar dari muka aqil.. hehe.. aqil kalau sebut ball = bowa..

ok.. daa.. :-D




4 comments:

Nur Hasyimah Mahasan said...

irsyad dok reti sebut bola..yg dier tau 'ball' gak..omputih skit...hehe..n if jmpe padang bola je terus sebut 'golll'

Suliana said...

aqil plak combination, ball ke bola.. hehe.. tergeliat lidah dia nak sebut agaknye..

Intan Inn said...

alahai comel pulak tgk aksi diabuat macam2...heheh cutelah dia,

Anonymous said...

makin ensem bakal menantu wa nie..........

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails