Wednesday, August 18, 2010

100 orang dah :-)

Assalamualaikum..

Follower ku dah ada 100 orang?? ish ish ish.. tak sangka cempedak menjadi nangka.. follower yang ke 100 ialah umminia. thanx umminia, saya dah try masuk banyak kali tapi kenapa operation aborted jek.. may be masalah internet saya kot... hehe... anyway, terima kasih banyak2 kepada semua pembaca blog ku tak kira la pembaca yang setia ke, pembaca lompat2 ke, pembaca senyap ke.. hehe.. tau2 jek ada silent reader aku kring kring.. su, ko ada blog eh.. tak sangka la ko ni bla bla bla.. haha.. nak tergelak ingat tu. thanks ye nurul coz sudi baca blog aku yang tak seberapa ni..

Kalau orang yang kenal & rapat dengan aku, memang tahu perangai aku ni seperti apa yang aku tulis dalam blog aku ni.. betul tak kak shim?? tapi bila jumpa kat luar, memang aku malu2 skit la kalau orang yang baru kenal ni.. skima skit la..hehe..cara aku menulis sama dengan gaya aku bercakap (perasan sendiri ni), kalau cerita tu detail skit la, tapi dalam blog ni tak de la detail mana kan..cover2 skit la, tapi kalau korang rasa tak elok aku cerita kat blog ni, korang tegur2 la (yang membina) skit yek. tapi ada ke benda yang over aku cerita kat blog nih?? macam tak de jek..hehe.....

okla, sekali lagi terima kasih kepada semua follower.. aku tak memaksa korang untuk jadi follower ku, tapi terima kasih atas kesudian itu, korang sama2 nak dengar cerita ceriti kehidupan aku kan.. kadang2 kasi komen2 yang aku rasa sebagai tanda sokongan & kadang2 memberi aku serba sedikit idea.. yela, dengan blog ni la aku boleh share2 cerita, tempat makan yang best, resepi2, semua la info2 terkini.. hehe.. tanpa anda semua, siapala MY LITTLE SUNSHINE ni.. ewah, ayat gaya artis menang award.. hehe..

okey.. terima kasih semua. moga blog ni akan jadi salah satu blog yang femes dan akan berkembang maju. blog ini didekasikan untuk suami si pembaca setia, anak2 ibu yang satu hari nanti mungkin akan terbaca dan untuk kenalan2 ku juga. thanx kerana menyokong saya.. wassalam :-)

11 comments:

axelida said...

hari ni akak pulak br entry ke 100.. hahaha

Suliana said...

ye ke.. tak pe la, rajin2 menulis.. hehe..

SiNoMoSa said...

Haha..apsal ada link diriku di situ..
Btw, nasihat membina dari sahabat utk sahabat..mmuahh!

Suliana said...

tq kak shim.. yela, dlm ramai2 blogger ni kan, u paling kenal i kan since kat anggerik dulu..hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tahniah su..:-)

Suliana said...

rose,
terima kasih.. rose pun apa kurang nye.. hehe

~ujicham~ said...

patutla pembaca setia ko tu asik kena sindir jek.. hehehe.

ummi nia said...

ekekeke..xsangka..umminia jd follower yg ke 100..tantek jer angka tue..

Suliana said...

uji,
ye la, nak ckp depan2 kan perang plak kan, kasi hint dlm ni pun ok dah.. hehe

ummi nia,
thnx kerana menjadikan angka tu cantek.. hehe

emy said...

salam kenal...
bestnya da ada 100 follower sy ni baru ja nak berjinak2 ngan blog ni... nice blog.. take care yaaa..

Anonymous said...

actually, dah lebih dah 100 kut........
coz wa pembaca setia........setiap kali buka blog iman, mesti cari n bukak blog sue.......
tp, SORRY BYK2 coz wa x register jd follower....... ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails