Wednesday, July 21, 2010

tag tanpa tajuk dari ejamaria

 Salam semua..

Dah lama tak buat tag.. actually banyak la tag aku dah tertinggal dan hampir lupa yang mana satu.. ok, kali ni tag dari kak maria. macam senang juga la soalannya..hehe..ok mari kita tengok apa soalannya..

1. Apakah yang anda akan buat bila anda tahu kawan anda tikam belakang anda?
    sedih sangat.. tapi nak buat apa dengan kawan macam tu, jauhkan diri dari nya.. setakat ni tak de lagi kot    or belum diketahui kejahatannya itu..

2. 6 orang dihati anda?
    setakat ni ada suami, aqil, mama, ayah, mak & ayah mertua. cukup 6 kan? :-)

3. Anda rasa anak anda comel?
    comel kot.. terima kasih atas kurniaan Allah

4. Single or taken?
    married already..
 
5. Blog yang anda suka?
    boleh tengok kat blog list.. especially blog parenting & breastfeed..
 
6. Adakah bilik anda kemas setiap hari?
    tak... tengok kesempatan, kalau bangun awal sempat la lipat selimut tu..kalau tak, babai je la..:-)

7. Lagu terakhir yang anda dengar?
    Sponge bob square pants..ni laki aku tengah tengok katun sponge bob..hehe..
 
8. Last text message?
    message dari CELCOM promote ntah apa2.. dah 2 minggu tak de kredit weiii.. tak pe, esok gaji ;-)

9. Last phone call?
    ngan ayah. saje kasi aqil cakap ngan atok..hehe

10. Hari terakhir anda menangis?
     masa aqil masuk wad.. sape tak sedih anak sakit..
    
11. Senaraikan LIMA warna kegemaran anda?
      Putih... merah, putih, hijau, kuning & pink

12. Orang yang terakhir anda ber YM?
      Azwa Hanin wife to eyriqazz

13. Game yang paling anda suka?
      tak de.. tak suka main2 ni..
 
14. Adakah anda peminta MCR?
      MCR tu apa??

15. Apa perasaan anda jawab tag ni?
      layan.. soalan senang jek

16. Anda rasa tag ni best?
      best..

17. Tag 10 rakan anda. 
banyaknya 10.. ok.
kak shim
ujicham
syirakhalid
arna
yatekhram
dr faryn
kak alina
eyriqazz
suhaida
along yana

cukup 10? ok, just for fun..nite!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails