Friday, July 9, 2010

stress

Assalamualaikum..

Eeeii.. busy nye hari ni.. nak terjojol bijik mata aku tengok EXCEL ni.. sampai mata pun naik penat.. ni lunch hour pun tak leh gi mana-mana.. kalau aku tak update blog tu, maknanya memang aku busy la tu.. cis.. nak juga kata aku busy.. stress kepala otak aku ni.. asyik duk terperuk kat kerusi yang tak berapa nak empuk ni.. membela lemak selulit jek.. aaarrgghh.. tensen..... asyik tak tally je figure ni.. kalau macam ni, sampai ke sudah tak siap2.. tahu tahu je "DAH SIAP?" kejam, keji, annoying sume ada la... i meant the word ok..

Nasib baik ada yang menyejukkan hati & perut aku ni :-) baru leh senyum.. tadi, ada jamuan makan.. sempena perpisahan 2 orang pegawai 48 kat sini.. sedap tul laksa, mihun goreng, kek fruity dan buah-buahan.. gambar ala2 malu la plak nak amik.. majlis orang kan.. kang beria aku amik, bos jeling2 plak..ehehe.. dah la keje tak siap..

okey, tu je la.. aqil demam semalam & hari ni. JANGAN DITANYA KENAPA .. aku pun tak tahu jawapannya. may be dia ada makan durian sikit kot..huhu. tak pun, sebab mak dia makan durian, lalu panas satu badan, lalu aqil pun terdemam balik.. sian anak ibu ni, demam memanjang.. korang ada tak pengalaman anak macam ni? ada ke orang yang tahu pasal ni nak minta air tawar ke untuk kurangkan selalu demam tu?? risau tau sejak dia kena fit hari tu. takut jadi balik. semalam cikgu taska telefon kata aqil gigil2.. tak tahula gigil sejuk ke gigil nak fit.. pastu, bila balik umah, ok la plak.. sampai la ke pagi tadi, baru la dia panas balik.. risau sungguh.. ok la.. till then.. selamat berhujung minggu ye..


4 comments:

mrs.ecam said...

salam knal...ermm dl ank aku kcik2 pong salu dmam...bdk kcik antibodi x kuat lg mmg la gitu...kdng kne ujan sket pong dh dmam....minumkn air badak la...x pong grap water tu...insyaallah d smping obat2 doc la kn

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

aqil nye demam tak kebah lagi ke su?
better refer paed la su..lama sgt tu..siap ade gigil2..bkn apa..takut2 la kan ade sakit lain..nauzubillah..

su jgn stress2..nnti susu merudum..sib baik ade makan2 kan? lehilang stress..ehehe

ARNA said...

Sabar yer kak su. Dugaan tuhan

Suliana said...

mrs. ecam,
hai!! grap water tu beli kat mana? selalu la juga dgr, tapi tak teringat nak beli..

rose,
dah kebah, pastu demam balik, sebab makan durian kot.. eheh.. alhamdulillah, hari ni dah 2 hari dia ok.. gigi dia bersepah2 baru kuar, tu yg demam tu..

nana,
insya-Allah :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails