Friday, July 23, 2010

shopping kain pasang!!

Assalamualaikum...

Penatnye baru balik meronggeng tengahari tadi.. jalan-jalan cari kain.. minggu ni je ada nak beli2 kain ni.. hehe.. minggu depan ada juga, tapi takut duit tak cukup nak beli.. lagi pun dah nak masuk ramadhan, kang takut tempahan tak diterima.. banyaknye kain2 yang cantik tadi.. rambang mata aku okey.. oleh kerana bajet untuk diri sendiri dah ditutup, terpaksa ku kuatkan iman "tak pela kak".. tensen tul. nak juga tambah lagi sehelai.. waaa...

ok, tak pe.. meh nak tunjuk kain apa aku beli, bukan kain aku tak pe tunjuk, hehe.. aku beli kat aked jalan tar jek.. ok la, kain dia elok, sejuk je.. kain 1 malaysia. design nampak cam batik sutera, tapi kain crip la.. sume aku suka kain2 ni..banyak juga cotton tadi, tapi takkan nak kasi mak2 aku tu cotton plak..  harganya affordable la.. sesuai ngan bajet aku yang ciput ni..hehe

yang ni untuk MIL.. aku suka kain ni..for me, cantik & sesuai untuk mak..
pening2 fikir nak kasi apa la tahun ni..

yang ni untuk mama. "ma, dah tak suprise" hehe.. yang ni pun cantik..
i think sesuai untuk mama..

this is for my heroes:-) dah beli dah bang, permohonan anda ditolak:-)
pink ye tahun ni. tak pe, dua2 kulit cerah, no problem. jambu pun jambu la,
janji ibu suka..hehe

dah penat meronda, makan root beer float plak, A&W

ayam goreng dah tak seperti dulu.. black list ayam A&W.

okey.. sempat lagi nak jahit kat nyonya ni.. harap2 dia terima. kat kluang rm50 je baju melayu kat nyonya jalan coro tu.. kalau dah ditutup, alamatnya aku kena buka balik mesin jahit aku tu.. dah setahun membeku mesin tu.. okeyla.. time to work :-)

p/s : ingatkan nak gi houz depot, tapi tak sempat & shud dah balik .. sorang plak tu, macam tak siok jek jalan sorang2..hehe..

5 comments:

Me_Lina said...

nyonya belakang coro ek... ahahahahha... kak ena selalu kt meggi bus station tu... mahal sikit... rm70...

kalu leh jahit sndri... baik jahit sndri jer.. save duit...

Suliana said...

kak ena,
oo meggi.. tahu2.. makcik ada bljt jahit kat situ..

jahit tahu, tapi tapi tak de la sekemas kedai nye.. kang ada yang pakai baju raya poket senget.hehe..

Sharinginfoz said...

memang cantik

suhaida shukor said...

mmg ayam A&W ntah pape bila makan tym da besar ni.. nape ntah kita suka sangat dulu...

crepe said...

salam suliana,

saya ada jual kain crepe yang diimport direct dari india. baju kurung siap pun ada. kalau berminat nak jadi reseller pun boleh, buat pendapatan tambahan:)) datangla blog saya di http://crepehouse.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails