Thursday, July 15, 2010

redbox sogo

Assalamualaikum..

Selamat pagi semua!! Info info info!! Hari ni SOGO dah start sale tapi kat tingkat 7. rasa nya tak pergi lagi hari ni, tunggu esok.  Rasanya kalau kat tingkat 7 ni baju budak macam biasa2 je. sebab warehouse sale kan.. nak buat raya nak cari baju yang elok2 sikit.. Kalau baju budak tak kenan, baju mak budak pun okey la jugak..ehehe..

Okey, ni cite semalam tenghari waktu lunch. opis mate ajak gi karoke.. dah lama gile aku tak melalak.. last sekali masa sepupu aku kawin kat ganu, tu pun time tinggal sedara mara jek..ahaha.. pastu dulu, time aku duk ngan kak shida, dia la yang rajin membawa adik2 nya ni gi karoke.. wah.. sedap gak karoke sekali sekala.. terasa artis plak.. haha.

lagu2 pilihan ialah lagu2 macam fauziah latif, alyah.. tu jek.. style balada juga la..ahaha. old style la aku ni. lagu omputih tak bape reti sangat nyanyi.. tak pe2 next time boleh try lagi..ada hati nak gi lagi tu.. nak ajak cik abang ngan aqil.. mau ke dia layan ni..hehe.. total kena bayar untuk 5 orang ni dalam rm 60 la.. so sorang dalam rm 12.. o lupa.. location melalak adalah di REDBOX SOGO tingkat 8. kat sebelah ada tempat main2 untuk anak2..  macam menarik je mainan dia tu. . nanti boleh bawa aqil main2 di sini..  

masa ni mcm malu2 nak nyanyi :-)
dari kiri: me, niza& nurul
makan tengahari termasuk sekali. sedap nasi goreng  ni
dari kiri : niza, nurul & ana

sempat lagi posing ..


okey tu saje.. sekali sekala boleh la.. pastu, malam tadi aku pulak menghiburkan cik abang di rumah dengar suara aku menyanyi2 kecil di rumah.. hehe.. untung ada bini suara sedap ni.. ahaha.. larikss..!!!

4 comments:

Ilhamny.com said...

wah pasnih leh masuk af...

ARNA said...

Hamboi2...
Nasib baik saya pose smlm. Kalau x mesti geram x ajak saya hehehehe

Tempat mainan tu kene bayar la kak. Mahal jugak rasanya. Leh tinggal budak2 masa kita g shopping

Anonymous said...

amboi2....lagu jee....teringat zaman sek dulu....
betapa feelingnya sue nyanyi lagu dato'siti

Suliana said...

linda,
nak masuk AF umur dah lebih :-)

nana,
org prgnt tak digalakkan masuk tmpt2 mcm ni:-)

wa,
huhu.. tak ingat dah lagu apa ek? :-) syok sendiri tu..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails