Friday, July 2, 2010

Perfume staff sale

Salam semua..

Nak share ngan kawan2.. hari ni jumaat,  waktu rehat panjang sikitkan.. ada sale perfume yang murah. di prescott inn hotel @ lorong medan tuanku 1, KL. Hari ni jek (JUMAAT). dari pukul 9 pg hingga 5 petang. tapi nak masuk kena tunjuk kad invitation & tak boleh bawa beg lansung.. huhu.. boleh bawa kawan2 guna kad yang sama tu. pastu kad tu kena pulang balik. tadi, staff aku kasi kat aku kad tu, dia dapat dari restoran yang berdekatan ngan hotel ni..

 Aku tak berniat nak beli pun.. tengok2 aje.. perfume dari zaman bercinta pun ada lagi okey.. ada 5 botol yang belum habis digunakan. narciso rodreguez (time cintan cintun dulu-pam dia pun dah tak elok), Elizabeth arden (hantaran kawin), Body shop (adik ipar kasi hadiah kawin), escada ( ni ciplak nye, beli kat sogo rm50 jek).

Sape2 yang berminat nak beli untuk hantaran kawin ke, hadiah ke, sila lah menjenguk untuk habiskan duit anda yang banyak tu.. hehe.. ok .. tata..


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails