Tuesday, July 13, 2010

malam ni nak gi IKEA :-)

Assalamualaikum..

Eeii.. tengahari dah.. busy dari pagi sampai la ni.. semalam aku bawa balik kerja, tapi tak terbuat, sebab aqil ajak tido awal :-) yelah, dah kena penangan ikan singgang dengan sambal belacan, terus kroh kroh kroh sampai la ke pukul 1 pagi baru aku bangun.. sambal belacan aku menjadi la jugek semalam.. hehe.. macam tak cukup nasi jek semalam tu.. hari ni, adik ajak makan kat IKEA, makan meatball. haa.. dah lama aku dengar orang kata sedap2, lazat sume..

tapi, dah hampir 2 tahun aku tak gi IKEA tu.. so, mana sempat nak rasa sume tu.. so, kena simpan tenaga ni untuk malam karang.. hmm.. mutiara damansara tu, boleh tertido tu dalam keta :-) tak pe, aqil suka jalan2.. hehe.. boleh geng la ngan ibu kan qil.. semangat2.. jangan orang tu spoil sudah.. hehe..

okey.. lunch time.. lapar :-)


4 comments:

ejaMaria said...

sempat ke nak shopping malam2... IKEA tengah sale tau... hahaha

suhaida shukor said...

yeaah. kak teh belanja kitorg.. yeaahh

Suliana said...

kak maria,
ye ke?? *blink blink* :-)

ida,
sorang sebijik je, share :-)air bawa dari umah..huhu

Ilhamny.com said...

mcmne..??dah mkn meatball dah..?? sedap kan..sampai teringat2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails