Wednesday, July 28, 2010

lapar nye..

Salam semua..

selamat tengahari.. nak makan apa tenghari ni? perut tak de la lapar sangat sebab pagi tadi dah breakfast, tapi macam menggigil2 juga la.. huhu.. lepas pam susu, minum air, tetiba terus lapar.. coklat, biskut semua dah dimakan.. kena sumbat nasi juga ni tenghari ni.. ibu menyusu memang macam ni kan, cepat lapar.. yela, kalori semua dah dibakar masa tengah pam susu tu kan.. kena makan lebih skit ni..

Puasa ni camana la yek. alhamdulillah, tahun lepas macam tak de masalah jek.. hari2 awal je yang rasa lembik, hari2 seterusnya dah okey.. kena cari kurma & makan banyak2.. sumber tenaga. tapi yang aku tak tahan, kurma ni sangat manis. kadang tu sampai sakit gigi.. makan big apple ok plak, tak manis sangat.. hehe..

Okey, malam tadi sebelum puasa, kitorang pegi lagi sekali SAKURA.. hehe.. makan lamb chop lagi.. okey, lepas ni tak boleh pergi dah, nak puasa dah kan.. sedapnya, lemak2 daging tu - 'very juicy'.. hehe.. pastu, before tido lupa plak nak minum air banyak2. sampaikan tengah malam rasa tekak sakit gile.. agaknye banyak lelemak tu kot.. pastu, pagi ni, urat leher aku terseliuh.. - ada kena mengena ke?- hehe.. toleh kanan, tetiba macam ada rasa, sakit nye urat leher ni.. sekarang ni dah okey..^_^.

lamb chop kegemaranku..

mi hun with fish ball soup.. sedap gak..

bersungguh anak ibu ni makan. nak makan sendiri okey.. :-(
okeh, nak gi mamam la.. dah lapar sangat.. gigil2 ni.. bye..

6 comments:

Ilhamny.com said...

kalau lamp chop dia brp sepinggan..??nak try gak la g nanti..

Suliana said...

linda,
lamb chop rm 20 .. :-) sekali sekala blh la makan.. hehe

littlehumblelynn said...

sakura mana?suke pg kat AEON AU..tomyam sgt yummy!!

Suliana said...

lynn,
kat tmn melawati.. kedai tomyam yg mana? leh la try nnti..hehe

Anonymous said...

sedak la org key el mkn..kite mkn kuoh tumis dgn singgang je..kekeke..save bajet.. *salma*

Suliana said...

kak ma,
kuah tumis tu lagi sedak :-) ni makan sekali sekala jek, time tekak rasa omputih, mkn la western.. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails