Thursday, July 8, 2010

lambatnye

Salam semua..

dah tengahari.. ngantuknye.. tadi ada makan2 sempena meraikan pekerja cemerlang kat sini... kali ni makan nasi minyak, ayam masak merah etc2.. kenyang perut sampai aku tertido jap di buai dengan lagu staf sabahan aku ni.. layan jelah.. betul la ngantuk. kalau tak bos aku datang menerjah tadi, mau nya tak bangun2.. aku tido beralaskan tapak tangan atas meja yek.. bukan tido atas sofa empuk ni.. malu la i depan staf lelaki i ni..ehehe.. kalau tak de orang, best gak wat camtu.. hehe..

sedapnya baby tido.. apa yang baby tgh fikir agaknye..

aku rasa minggu ni macam lambat jek.. bila lagi lah nak cuti ni. nak amik cuti saje2, macam susah skit.. siap dah kena sound, "next week, minggu paling busy, please jangan EL or cuti okey" arrgghh.. bukan nak cuti pun, tapi kalau dah ter'EL' nak wat camana. hope everything is ok.. lambatnya nak weken.. kalau korang nak tahu, beg induksi baju bersih aku belum masuk lemari lagi.. ehehe.. bukan malas, tapi keje lain banyak.. especially berehat2..^_^.. arghh.. bosannya buat kerja yang sama jek..

sekian, terima kasih.

saya yang menurut perintah.

8 comments:

littlehumblelynn said...

yes...

bosannya wat keja yg sama jerk tiap harik.......

syirakhalid said...

amik indon je kak....hehe

Ilhamny.com said...

bosannya bila kena memikir menu apa yg nak kena masak..tanya hubby dia kan ckp, ikut suka larrr, krg bila masak satu benda tu kerap2, ckp plak, asik masak nih jek.....mintak tlg bg idea pon susah..susah tul...

ejaMaria said...

best nye makan nasi minyak... ktorg gi site visit - kebuloq!

Suliana said...

LYN,
senasib la kita ni.. :-)

ira,
masih undercontrol lagi..hehe

linda,
yelah, kadang2 blh buntu nak masak apa..last2 mkn megi jek..hehe

kak maria,
tak disediakan lunch ke?? hmm.. perbelanjaan berhemah betul :-) site mana tuh..:-)

lynn said...

rindu pulak nak jumpa aqil..

Kaseh NazLieza said...

adatla tu kak..lps mkn sure mata nk tkatup kan..ehehehe

Suliana said...

along, meh la dtg umah, kemas rumah.. hehe

lieza,
perut kenyang sedap tido nih, tambakan lemak di perut.:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails