Sunday, July 18, 2010

ke IKEA lagi :-)

Assalamualaikum..

Hari ni kami IKEA lagi!! wah.. sakan berjalan tu.. tak de la, sampai IKEA pun pukul 12 lebih dah.. pagi tu pegi settlekan order barang dari kawan then menuju ke sana.. hari tu pegi IKEA untuk makan meatball je. hari ni, dapat la ronda2 dalam IKEA tu sambil berangan skit..hehe..
Huihh.. ramai betul manusia kat IKEA tu ada sale.. tapi tak de la sale mana pun.. kat sini kalau bawa duit banyak, sedap la shopping.. aku round2 amik yang singgit dua je..hihi.. masa nak beratur makan tu, adus.. lama betul, aku rasa adalah dalam setengah jam orang beratur.. semua orang nak lapar nak makan meat ball tu.. si budak kecik tu dari tadi sibuk nak nenen.. dapat juga la alihkan perhatian dia dengan mainan2 kat situ.. okey, tengok ni apa yang saya makan..:-)
kali ni 10 bijik.. kenyang..

ayah aqil makan ni, chicken chop with garlic rice

first time rasa..yang ni memang betul2 best!!!! kek daim. selain kat ikea, kat mana lagi boleh dapat??


tengok aqil, dah pandai buat muka comel :-)

apa yang suka sangat tu.. eeii.. geram budak ni.

camana nak minum ni ibu..

hmm.. dapat pun... sedap air epal ni..

muffin banana plak.. aauummm..

ok last.. smile aqil.. tengok, kasi muka comel plak. bukan senang nak senyum budak ni..



okey, tu je nak cite.. aqil dah tido dah.. letih agaknye siang berjalan.. tata.. good nite.. wassalam:-)

9 comments:

MaS PuTRi said...

kak suliana, masa bc headline entry ni td baru nk tanya ada tak kek daim situ? hehe.. kat tempat lain takde la jumpa kek daim tu. try cari resipi kat internet tak jumpa.

yg susahnya kalau pergi sana jauh2, dah sampai tengok kek daim sold out atau discon. oh frust..

Suliana said...

mas,

lama tak muncul sini, bz ke? :-)

o ye ke tak de kat tmpt lain, jauh nye nak gi mkn kek ni kan..hehe

suhaida shukor said...

Aqil dedomei... ayah dia nye lubang idong pon domei. =)

SiNoMoSa said...

comel aqil buat muka hihi..
rambut dia mcm anak mat salleh laa haha

p/s:ngah, pi jwb tag kat blog akak tau..

Suliana said...

kak shim,
tengok la rambut mak nye.. ahaha..

ok, nnti free kita buat. ni nak jawab tag KKR jap :-)

lily lotus said...

sedap duhhh :D

ARNA said...

Wah... nape happy sangat Aqil :)
Agaknya sebab dapat makan kat Ikea kot

kmieja said...

cutenya aqil....nampak makin tinggi dia :)

Suliana said...

lily,
sedap sgt kek tu :-)

nana,
ye kot.. hepi dapat kuar rumah..

kmieja,
dah makin besar dah dia.. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails