Wednesday, July 28, 2010

jom join giveaway ejamaria..

Assalamualaikum..

selamat pagi semua.. pagi ni tak de keje urgent lagi (boleh gitu??), so sempat la nak memeriahkan giveaway sahabat ku ini kak maria, dulu duk sebelah partition jek, sekarang dah berubah floor :-) actually tak dapat hadiah pun tak pe, kawan2 kan.. kasi sokongan sikit la.. tapi, untuk menguatkan lagi hati kak maria, sila lah pilih saya sebagai antara calon bertuah sebab saya follower pertama kak maria & senang nak kasi hadiah kat saya, tak payah pos2 dah, dekat jek.... hahaha.. main2 jek..

okeh, tarikh tutup nak dekat dah ni, 31 Julai 2010. senang je main benda ni.. korang kena alert dengan lucky number di blog kak maria. dia nak no 7008 dan 10078 dan sila print screen sebagai bukti. selain jadi follower, kena tepek banner giveaway ni kat blog masing2.. kira macam promotion blog juga la kan..

okey, hadiah nya sangat cantik.. bangle or key chain..kalau su menang, buatkan nama su okeh.. hehe. boleh sangkut di handphone.. main suka2 jek kan. tu la keseronokan berblog ni.. ada duit lebih,  boleh wat giveaway atau contest macam ni.. nak amik hati pembaca kan.. tanda appreciate kita kepada pembaca blog kita ni.. aku?? belum sampai masa lagi nak wat contest2 ni, macam tak reti jek.. ehehe... okey la.. korang2 kalau yang suka join giveaway ni,  boleh la pergi ke blog kak maria ni.. bye!!!



3 comments:

Sharinginfoz said...

good luck....

Jahit Badge Pun Tak Boleh?

ejaMaria said...

hehehe... promo follower no.1 tuh... nak jugak hadiah... hehehe...

Suliana said...

kak maria,
haha.. saje main2..:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails