Friday, July 9, 2010

charger terbaru di pasaran

Salam semua..

Mesti sume orang tengah berkemas-kemas nak balikkan..aku pun tengah kemas2 ni.. tapi pam susu tak habis lagi.. yeay!! alhamdulillah.. keje dah siap, akhirnya dapat juga aku cari di mana menyoroknya yang menyebabkan tak tally tu.. tq to my teknisyen :-).. keje yang dah siap tu untuk hari ni saje ok. yang minggu depan, malas nak pikir.. tapi aku bawa balik je umah, mana tahu tetiba terajin ke.. tak de maknanya.. selalunya aku usung balik benda tu ke opis.. hehe..


korang pernah tak jumpa charger cam ni?? tak jual kat mana2 tau.. kat umah aku je ada..hehe.. alkisahnya, charger aku beli tu yang style plug omputihnye.. so kena pakai adaptor baru boleh masuk plug.. dulu ok, sekarang adaptor tu dah rosak. kena tekan kuat2 baru leh caj.. tak koser la kan aku nak tekan selama beberapa jam tu kan. so, solution nya adalah batu lesung ni.. haha.. dengan syarat, jangan diusik sikit pun, kalau tak, sure terbalik nye lesung tu & hp aku bateri kong.. maklumlah, aqil hari2 godek hp aku ni, nak tengok video comel dia tuh..huhu.. siap dah tahu yang mana suka & yang mana tak suka..

okey tu jela coretan aku. yeay.. esok cuti.. nak gi beli tupperware kawan order..hehe.. wassalam :-)


5 comments:

Kaseh NazLieza said...

pehhhhh..baik punya charger ni kak..ahahahaha

SiNoMoSa said...

haha..ya Allah, lawak laa ko nie ngah..
kreatip bery d kreatip wakakaka

Suliana said...

lieza,
hehe.. susah nak cari ni.. :-)

kak shim,
kreatif terpaksa tu. nak beli duit tak de plak utk itu..hehe

Erin Rashid said...

ni kalo ada org usik sampai terbalik
boleh pecah kot extension plug tu kot :p

Suliana said...

erin.. hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails