Wednesday, July 7, 2010

blog ku sayang..

Assalamualaikum..

Tengok tajuk tu.. bukan ayah aqil & aqil je ibu sayang.. blog ni pun ibu sayang.. hehe.. hari-hari aku buka blog aku ni.. every single minute, tak pernah tutup kecuali meninggalkan pc ni terlalu lama.. kerja jalan juga, tapi blog ni sentiasa ada kat bawah screen.. hehe.. kemaruk ke apa.. kadang tu, aku buka je, tapi tak tahu nak tulis apa. kadang tu, bila kita tulis, tetiba ada gangguan, macam dah terputus idea nak tulis apa.. kan blogger, tul tak? :-)

Rupanye, dah setahun lebih aku berblogging ni.. tarikh anniversary pun dah lepas. 12 Mei 2009. entry pertama refer di sini. dapat tengok la blog memula yang caca marba tu.. gambar ntah ke mana2.. hehe. penulisan pulak, nampak sangat baru nak menulis. Kalau blog ni aku kenal masa zaman sekolah, mesti BM gempak gila kan.. ehehe.. pastu, aku dah lupa kejap yang aku ada blog. may terus ke ogos baru aku update.. apa daa... ingatkan dah mati, rupanye hidup lagi blog ni..

date register nuffnang plak, pada 14 Oktober 2009. mula2 ada iklan, jakun giler.. dapat 5 sen pun dah suka.. hehe.. sekarang ni, hampir 9 bulan baru boleh cash out 100 lebih tu. actually 50 hengget pun dah boleh cash out, tapi nak tunggu banyak dulu baru cash out.. ambik ko, banyak2 pun 9 bulan juga tuh.. lama betul.. tapi sekarang, tengok analytic dari nuffnang tu, macam dah laju sikit jek. harap2, lepas ni tak yah dah tunggu 9 bulan nak dapat 100 tu.. hehe..

tapi, blog aku ni tak leh tulis suka2 yang jahat2 mulut tu.. ingat filem je ada tapisan finas.. aku pun ada gak ni.. kalau aku dah publish tetiba hilang tu kan, adalah tu penapis blog aku suh delete.. hehe..

Okey la.. saje borak2 di pagi hari.. ok, pi wat keje balik..tata!! 


7 comments:

littlehumblelynn said...

bagusnya ada tukang audit...kekdg tgh wat keja pun smpt intai blog kat bawah nih..sdgkan berlambak akaun nak audit lagik..huhuh..

Suliana said...

hi mama wisyah:-)

tu la namanya blogger tegar.. cuma balik umah je tak leh nak menunjukkan ketegaran..hehe.. mekacih singgah yek..

ARNA said...

Saya pun dh ada penapis blog la akak hahaha

Sharinginfoz said...

siapa tak sayang ngan blog kan.... memang seronok

Burger Paling Sedap Kuala Lumpur

ejaMaria said...

hehehe...
sayang blog... lagi sayang kalau nuffnang bole cashout tiap-tiap bulan... hehehehe

ejaMaria said...

sue... ade tag contest... join ek...

Suliana said...

Nana,
ada juga ke?? hehe.. kena lebih berhati2..huhu

mr sharinginfoz,
ye.. kalau kena cara, mmg best, blogging mmg dah trend skrg ni..

kak maria,
tu yang bertambah2 sayang tu..ehehe.. ok, su tengok nanti contest tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails