Thursday, July 22, 2010

aqil demam lagi :-(

Assalamualaikum...

Hari ni keje tak stress tapi busy juga. sume orang takde, cuti & gi kursus.. so, tinggal aku sorang je kena hadap bos buat itu ini walau pun remeh tapi ke hulu hilir juga la.. kul 1.30 baru leh makan.. hari ni juga boring, makan sorang2 ngadap pc..  kawan makan ku puasa la plak.. nak ajak gi jalan cari kain esok takut dia pengsan plak.. kejam tul aku kalau aku heret dia ke sana..haha..

kalau tak, hari ni mesti aku dah makan ayam fruity tu, dah gaji kan.. tapi, sebab tak de kawan, aku tapau nasi ayam.. makan tak habis.. tak pela, nanti mana tahu cik abang nak belanja makan sedap ke..ehehe.. *hint, helo helo, can u hear me??* :-)

semalam, aqil demam lagi!!! adusss (mesti korang penat dgr aqil demam jek kan).. asal ulang bulan jek, demam.. tak pe la qil.. demam sikit2 aqil tu, ibu dah biasa sayang ooii.. jangan la aqil demam yang teruk2 tu, sian kat aqil... aqil demam ni sebab nak pandai cakap kot.. betul la, dia dah pandai cakap skit2.. tapi pelat je la & perkataan yang hujung2 tu kita faham la.. tadi pagi, bangun tak meragam, ok jela, tapi suhu pagi tadi 37.5 kot..dah border demam la tu, so kasi makan ubat demam & ubat titis.. ni tak tahu apa cite ni. jap lagi nak call..

cakap pasal suhu, aqil ada 3 termometer tau. (dah selalu sangat demam budak ni, banyak la termometer nya).. 2 yang macam kertas plastik tu, tapi macam tak tepat sangat. last beli lepas dia masuk spital tu, beli yang digital terus.. senang baca suhu dia.. tapi yang tu letak bawah ketiak la.. harganya rm 38.90 kot. ada yang lagi best yang letak dalam telinga tu, mahal skit rm 180 lebih rasanya.. hmm.. 3 dah koleksi aqil..

okey la, tu je cite hari ni.. sila la tengok gambar budak demam ni. aqil ni ikut mood, kadang dia ok layan ibu dia ni bergambar, kadang tu bo layan..hehe

ibu suh senyum, nape muka cam ni.. tak pandai posing tul..

apa gaya plak ni.. tengok gigi dia, sume dah kuar..
coolfever tu pun kejap je pakai nya, pastu  pandai cabut sendiri..



p/s : korang perasan tak kadang2 pic aku ni ada kecik ada besar?? nape ek? kalau pakai mozila ok jek.. bukan salah aku tau..huhu..tapi tak cun kan..

5 comments:

suhaida shukor said...

nak terjah blog ni. ekekeke

http://bennyahh.blogspot.com/

Suliana said...

ida,
sebijik meniru la nyah tu.. hehe..

kmieja said...

siannnyaa aqil.......cepat sembuh sayang :) musimmmm skrgkan...

Suliana said...

kmieja,
tq aunty..aqil ni tiap2 bulan demam nya.. huhu..

ARNA said...

kalau letak kat dahi asyik cabut je kak, letak kat belakang dada Aqil. Letak memanjang ke bawah. Gerenti x tercabut. Saya dh buat pada anak buah saya hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails