Thursday, June 10, 2010

sticky mode : aku nak gi induksi dah. bye!!

Assalamualaikum...

Aku masih ada kat opis hari ni..huhu.. tensen tul, nak gi induksi pun kena datang opis buat keje yang kecemasan..rasa nak jerit2 je.. dah la hari ni kesihatan aku tak berapa baik, selsema, cirit birit plak, camana nak naik bas ni.. pinggang pun sakit2 ni.. dengan keadaan ekon yang sejuk gila babeng ni.. nak tulis entry ni pun gigil2 tau..

Aku bawa 2 beg, dan beberapa beg kecil yang lain..tu pun setelah ditapis-tapis, baldi tak bawa..klu tak, sape la nak ngangkut nanti ni.. tadi juga baru aku gi amik gambar paspot. benci gile tgk gambar tu, gile cengkung muka.. eeii.. semua last minit nih.. hope tak de apa2 yang tertinggal..

Sekarang ni, aku tengah pam, meninggalkan susu fresh terakhir untuk aqil. oo.. aqil panas balik badan dia semalam. sian anak ibu. bangun pagi merengek2 dengan hidung berkerak.. batuk2 plak.. *sayu plak hati ni bila ingat aqil* kami tak pernah berpisah tau.. aqil sentiasa ada disisi ibu siang & malam berkepit ngan ibu.. sedihnya.. cepat la 2 minggu berlalu.. 10-25 Jun 2010 di perak noooo...............

Nanti kalau ada coverage aku update dari sana & kalau ada masa la. ok kawan2.. tolong tengok2 kan umah aqil ni ye.. bye. doakan aku berjaya di kursus induksi tu nanti..

4 comments:

Nur Hasyimah Mahasan said...

Selamat berinduksi..Insya Allah aqil ok nanti..dier tau ibu dier p pun bukan suker2 kan

Ilhamny.com said...

sue induksi dkt mana..??tempat jauh2 kerr..??mcm tmpt BTN kerr..?? sampai xde coverage tu..?? linda dulu kena dkt hotel sri malaysia..so, selesa la sikit kalau nak mengepam pun, ada peti ais dlm bilik..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

selamat berinduksi ye su
sedih lak baca entry ni
tang berpisah tu
huhu..sy paham camne perasaan su skang..tapi takpe..untuk masa depan..utk pengesahan jawatan..utk depa gak..

so..senyum sokmo...:-)

Suliana said...

syima,
mekacih. tgk2 kan ayah aqil sekali yek..hehehe

linda,
kat batu gajah, akademi pembangunan belia malaysia. ok la tmpt ni, tak de la ceruk sgt. ada kawan bawa mini bar..

rose,
mekacih ye..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails