Friday, June 4, 2010

semoga selamat semuanya

Assalamualaikum..

Dah petang dah rupanye.. hari ni saje busy nye.. dah la kekurangan tenaga, mata kuyu jek.. perut pulak asyik berangin jek.. what a bad day..huhu.. Dah lama tak jalan2 ke 'rumah' kawan2 blog.. nanti ada masa, aku jalan & tinggalkan jejak sekali okey.. Kalau aku free, rajin je aku berjalan. selalunya la, kalau aku rajin berjalan ni, ada feedback yang baik dari kawan2 blog. terima kasih kerana follow me. Bukan angka yang ramai menjadi ukuran, tetapi persahabatan di alam maya ni yang lebih diharapkan.

Walaupun kita tak mengenali satu sama lain, kita boleh berkongsi cerita, tips dan segala2 nya yang menarik untuk dirasai bersama.. betul tak?? mana ada orang yang sudi dengar balik2 cite kita, balik2 pasal anak kita, secara live. mesti berbulu jek orang yang menjadi pendengar setia tu kan, dari pukul 8 sampai ke pukul 10..bernanah telinga ni.hehe.. kalau pembaca setia tak pe, kalau ada masa terluang, boleh ulang2 buka blog yang dirasakan best, ada siaran ulangan. btul tak?. hehe.

Okeyla.. just a quick update.. tata!! selamat bercuti sekolah adik2.. mak bapak! Hati2 di jalan raya, hati2 makan nasi minyak, takut terlajak diet.. maklumla musim mengawan dah tiba..hehe.. Selamat pengantin baru kepada bakal2 pengantin.. kepada mak2 andam, selamat mencari rezeki.. tentu masyuk bulan ni kan. alhamdulillah, rezeki.... ok.. tata again!!



3 comments:

MaS PuTRi said...

hai kak.. saya rasa bertuah "dipertemukan" dengan akak walaupun di alam maya =)

Suliana said...

mas,
terima kasih :-) ambil yg baik2 saje yek..hehe

SiNoMoSa said...

salam ngah,

wow..dah ramai peminat skrg eks..
adakala org suka bc benda yg genuine dari kita mcm yg ko tulis..
teruskan menulis hik hik hik
abis ko bgtau semua org tudung ko tak basuh laa haha..
bak kata zaki dah mcm kaunselor kui kui kui

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails