Wednesday, June 16, 2010

miss you sayang..

Assalamualaikum..

dup dap dup dap.. jap lagi aku kena public speaking..haisshh.. cuak nye..berdebar2 ni. rasa macam nak terkeluar isi perut.. ayah & mama dah balik kluang petang tadi. ingatkan nak bawa aqil balik johor, pastu tak jadi..

hmm.. apa nak cite ni.. rajin plak aku update blog ni. bukan aku rajin, tapi aku cuba rajinkan diri untuk update.. supaya tak de la bersawang je blog ni. nanti kawan2 ku melupakan ku...huhu..tak de idea la pulak.. nak upload gambar tapi line tak ok, so, malas la skit nak tunggu. ni aku update sambil pam susu. sekarang susu aku drop dari 4 oz sebelah kepasa 2 oz sahaja.. total setiap kali pam ialah 3 oz saje.. sedih tul.. tak pe la, nanti balik, aqil ada untuk membanyakkan lagi susu ibu ni..

aqil, ibu rindu sangat kat aqil. semalam, time ada kelas, tetiba ibu teringat aqil.. menitik air mata ibu, hanya Allah saje yang tahu perasaan ibu ni.. dah 7 hari tak peluk aqil.. ibu rindu gileeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr kat aqil.. aqil, esok aqil gi taska ye?? tok ma dah balik, tak de orang jaga aqil dah.. aqil jangan nangis tau, makan, tido, main ngan kawan2 ok.. ibu kat sini ok aje, suara pun dah hampir baik, cuma tak merdu je lagi..ehehe..

melalui hari2 di sini, sangat terasa letihnya.. terasa lama sungguh masa berlalu.. tak sabar nak balik. aku dah apply cuti isnin tu, nak rehat2.. tapi sempat jumpa hasben aku 2 hari je, pastu dia gi johor 3 hari.. tak pe la, ibu takes turn to take care of you.. biar ayah relax plak kat jb tu..

aqil, dah 2 mlm ibu baca yasin.. benda tu tak kacau dah.. harap berterusan sampai ibu balik kan.. ibu ni penakut.. aqil tahu tak, tadi kan dalam kelas ibu tersengguk2.. ngantuk gile.. topik best juga, tapi mata ni dah tak dapat nak tongkat lagi.. asyik berzikir ke kiri & kanan. dah lama ibu tak belajar, bila masuk kelas, dah  tak tahu  macamana  nak belajar balik..ehehe.. bila ibu tengok muka penceramah, tetiba mata ni tertutup sendiri. habis dah air & gula2 dimakan.. tu la cabaran.. camana nak sambung master ni.. huhu..

ok, ibu nak solat magrib, nanti ibu update lagi. doakan ibu tak tergagap2 bercakap english nanti. dah lama tak cakap english since keje gomen ni.. huhu.. ayah aqil kan selalu kutuk ibu nak cakap omputih ni..eleh, ibu boleh je, cuma tergagap2 je..huhu.. ok.. bye!!!

9 comments:

~ujicham~ said...

hui... lamanya aqil kena tinggal... cik abang pun sama.. takpelah.. demi masa depan :)

lynn said...

sian kak teh T_T

sian kat aqil jugak kan T_T

Suliana said...

uji & along..

haah..sian aqil.. ayahnya tak pe,tahu jaga diri.. hehe.. thumbs up to ayah aqil..:-)

Nur Hasyimah Mahasan said...

Gudluck 4 induksi..cepat habis..aqil dh rindu ibunyer tu

SiNoMoSa said...

alahai ngah..
rindu kat korang jugak..
takpe sikit je masa tuh lagi..
akk dah lalui itu semua..memang memenatkan tp seb baik ada roomate yg ting tong terhibur le jugak..
sempat lagi tuh update blog pjg2 menjela..
takde org lupakan ko..bg kasik diorang rindu kat ko..
uiks..ko tak ikut pi johor ke??

Ilhamny.com said...

sue mcmne sue buat 'like, yg mcm dkt fb tu'..???

Suliana said...

syima,
terima kasih.. tunggu exam plak..

kak shim,
diorg panggil su cyber cafe.. balik2 buka laptop..huhu.. tak pegi johor sebab macam ada keje, lagi pun baru balik induksi, nak relaks2..hihi.

linda,
ni adik su yg buatkan. baca kat blog dia, dia ada tunjuk . http://suhaidashukor.blogspot.com rasanya tajuk entry dia widget mat cool.

Kaseh NazLieza said...

seksa nyer klu rindukan ank ea kak..

asfiedaimpiana said...

salam su...loorrr ko tgh kursus kat APBM batu gajah ker?..aku nyer bebudak pun kursus kat sana gak..hari ahad ni br aku turun jaga derang kat sana...yeeeahaaa bleh jumpa ko.. nak ke ko jumpa aku?..:P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails