Thursday, June 24, 2010

kemuncak segala2nya..

Assalamualaikum semua..

Lama nye tak update blog.. sibuk sangat menjelang exam ni.. hari ni dah habis exam.. lega sangat okey. alhamdulillah dapat la menggoreng dengan jayanya tadi..hehe.. dah lama tak sit exam, tetiba hari ni kena exam plak rasa susah nye kena baca buku.. bila umur dah  meningkat, ingatan pun makin lama makin tak kuat setelah makan byk kepala ikan..hehe

malam ni ada persembahan pulak.. petang ni bizi gak nak hias2 dewan sume.. actually aku ni dah lewat kena gi dewan, tapi aku saje lambat2 kan sebab ngah pam susu yang serba kekurangan ni.. lagi pun, dah last day, ada kelonggaran skit tak.. hihi.

ok, nanti update lagi k..tata..

3 comments:

syirakhalid said...

buat persembahan dgn bersemangat malam ni kak..hehehe

Ilhamny.com said...

wish u luck ok..

suhaida shukor said...

Balek bila? Sok? sape amek?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails