Saturday, June 19, 2010

hari sabtu menjelma..

salam semua.. Aku update blog pki hp sbb kat sini ada wifi..ni kt dewan kuliah..ngtuk sgt.camana nak buat ni..aku ni klu buat bnda lain,xde la ngantuk.tp klu dgr talk ni,msti la tersengguk2 je..

Tadi pagi,buat asgmt kumpulan.dh siap,tinggal nk buat asgmt indivdu..kamis ni exam.. Bila la nk bca buku kalau asyik mgntuk je.blik bilik,pam susu,solat isyak,gsk bju je dh 12 lbh..kain bju pn dh blonggok.klu xbsuh,xde bju dh nak pakai..huhu..

Semalam,haris dtg..tau x sape haris tu? Kawan aqil la, papa dia nk g kenduri kat kedah,singgah sini jap. Dptla tumpang rindu kat aqil..rindu kt aqil..aqil igt ibu x? Mcm xigt jek.. Tiap kli nk ckp dlm hp,diam je..apa la aqil ni.. Ibu je yg beria pggl nama aqil..

Sehingga ke hari ni,susu aqil ada dlm 20 bgkus lebih..dh slmt msuk deep freezer.. Ibu tawakal je la susu aqil dlm tu,harap xpecah& xserap bau.. Satu bgkus tu ada la 3oz ke 4oz.skit je kan..xpela,dptla refill blk btl2 aqil yg kosong tu..

Ok la..nnti klu free,update lg ye..bye. Wassalam..

1 comment:

~ujicham~ said...

mak ngah! go ! Go! go!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails