Wednesday, June 2, 2010

HAPPY ANNIVERSARY!!

Assalamualaikum..

Hari ni genaplah usia 3 tahun perkahwinan kami!! HAPPY ANNIVERSARY. mesti ramaikan yang menyambut tarikh keramat ni? sebab time aku kawin ni, time cuti sekolah.. ni tarikh  nikah kitorang.. hmm.. dah tiga tahun rupanye kami hidup bersama. Pelbagai suka duka, onak duri terpaksa dilalui untuk memastikan perhubungan ini berkekalan hingga ke akhir hayat.. Aku tak pandai untuk berkata-kata puitis, cukuplah sekadar doa yang mengiringi setiap kali lepas solat. Semoga Allah merahmati perhubungan ini, semoga kami bahagia bersama insan tersayang especially si kecil-kecil itu :-)

pic ulangan :-)

and happy anniversary juga untuk kak long. Selamat Ulang tahun perkahwinan yang ke 4 pada 27 mei yang lepas. Semoga bahagia di samping keluarga tercinta & anak-anak.. Dapat apa tu?? hehe.. me dapat kasih sayang je dah cukup..hehe.  okey, byk keje hari ni. Banyak juga nak cerita tapi, tungggguuuuuuu..

kak long, leh amik pic ni letak dalam FB :-)





8 comments:

Ilhamny.com said...

tahniah, and both happily ever after...

ARNA said...

Dapat kasih sayang je dh cukup ke kak su????
bukan dah dapat kasut sepasang ke
hehehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

happy anniversary dear
semoga kekal ke akhir hayat :-)

ejaMaria said...

hepi anniversary... moga bahagia hingga ke akhir hayat... Amin
sikecil-kecil?... Aqil dah ade adik ke? hehehe

Suliana said...

tq all!!!!! :-)

nana,
eh, dapat kasut ke?? tu mmg kena beli la..hehe..

kak maria, aqil yg kecil :-) tak de adik lagi ye..hehe

Anonymous said...

epi eniverseri....ambe esok! *kakma*

Nur Hasyimah Mahasan said...

tahniah..happy anniversary su

syirakhalid said...

TAHNIAH!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails