Monday, June 7, 2010

cite aqil lagi.. :-)

Assalamualaikum..

Hari ni lambat sikit update ye kawan2.. walaupun bos tak de, keje aku melambak untuk dipulun sampai la hari kamis ni..huhu.. bekerja sehingga ke titisan peluh terakhir..chewah.. eh, hari ni ada staf baru masuk.. bertambah la lagi sorang staf kami. hari ni juga, floor aku ni senyap bagai dilanggar garuda.. semua bos kanan tak de & staf lain may be cuti.. cuti sekolah kan. aku je tak berpeluang nak amik cuti time ni, kena gi kursus..

By the way, anak bujang ku demam hari ni. dapat detect semalam, badan dia macam separuh panas.. dah kasi makan ubat demam, rupanya memang betul dia demam hari ni.. anak ibu, nak demam biarlah demam time ibu ada ye sayang.. nanti ibu dah jauh, camana la ayah nak jaga aqil demam2 ni. 'candu' aqil tak de, tak leh la nak bergantung jek..hehe..

aqil & his obsession :-)

aqil ni kalau ibu nak amik gambar, mesti tak tgk kamera eh..

berpeluh-peluh kat kenduri kawin.. panas, tu yang demam kot..

boleh ke aqil tinggal ngan ayah ni..

tengok cd leopard saya :-) cantik, tak yah pakai suar dah..hehe.
ibu suka pic ni, dah lama aqil tak tgk kamera mcm ni, tinggal nak senyum je yang berat sikit..
ok, bai.. *motif entry ni apa??* saje nak tunjuk gmbr aqil..hehe..


6 comments:

mama_fatin said...

nak tunjuk gambar aqil ke nak tunjuk gambar ibu..hehe

Suliana said...

hawa,
tau pun.. hehe.. tapi, klu tunjuk gmbr ibu byk2 kang tak de org nak tgk plak..hehe..

ejaMaria said...

mmm pasal cuaca panas kot... Luqman pun mcm demam semalam, lepas kelmarin pegi kenduri...

Epul Azimi said...

muka anak akak cam muka adik yg,comel nye,kesian demam...:)

ARNA said...

Sesekali bagila ayah jaga Aqil plak akak. Curahkan semua ilmu di dada tu pada ayahnya. nnt pasni leh goyang kaki sket hehehe

Anonymous said...

bile cite su nak tinggal aqil pi induksi ni teringt lak wa masa wa mula2 posting kat sabah dulu..1st nite kat sabah, wa sebilik dgn seorg kakak yg bf....sbb dh 3 ari x bf, breast die bengkak giler..siap menangis mlm2, krn sakit....n lg sdih, dia pam susu lpstu..buang kat sink sambil nangis2....wa pun nangis gak....fhm perasaan seorg ibu wlpn time tu x kawen lg......yer lah even hotel tu sediakn fridge, ape guna nk simpn...coz lps tu guru2 akan dihtr ditmpt yg telah dipostingkn....lgpn anak dia kat kl time tuh......sedih sgt....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails