Wednesday, June 9, 2010

aqil dah ok..

Assalamualaikum..

Tengahari dah.. tadi ibu call ayah aqil. aqil dah sihat.. harap2 aqil sihat sampai lah ibu balik ye.. cuma dia tak mo minum semua jenis susu termasuk la susu ibu.. sian anak ibu ni. Ayah aqil kasi aqil makan bubur mc d tadi (jangan la aqil makan bubur mc d je 2 minggu ni, banyak perasa tu). nasib baik dia nak makan & berak pun banyak, nak buang panas dalam tu kot.. So, ibu dah rasa up balik ni.. yang down nya, harapan nak cabut awal terkubur sudah.. gile keje urgent banyak nak mam...................... sampai kan aku tak tahu nak buat yang mana satu. stress okey.. nasib baik ada staf baru ni yang boleh dikatakan membantu juga..

okeyla.. pendek je entry ni.. balik ni kena set handphone jadi 3g. hp aku dah ada 3g, hp hasben tak tahu la ada ke tak.. mesti ber 3g, nanti rindu nak tengok sama aqil.. aqil rindu tak kat ibu ni.. tapi aku miss call je la, sebab aku pakai prepaid..hehe..bye..

hai.. kurus pulak ibu tengok aqil time ni.
gambar lama ni.


7 comments:

ejaMaria said...

lega ibu nak pegi induksi... :)

Suliana said...

kak maria,
sngat lega.. huhu.klu tak, susah hati nak tinggal..

mama_fatin said...

cekcinya abg aqil ni..malu ar..hihihi..

Sharinginfoz said...

alhamdulillah aqil dah ok

Anonymous said...

aqil x mo minum semua jenis berkaitan susu???
mybe coz selama ni sue asyik duk pk cukup x stok/bekalan susu sue tinggalkn utk die masa sue pi induksi nanti......last2 die x nak minum.....naluri ibu n anak mmg kuat, die fhm jiwa ibu die,die x nak ibu susah hati nanti......dia sihat pun sbb x nak sue risau..........ape yg aqil nak katakan....

"ibu pi lah induksi tu dgn slmt...sbb ibu pi pun utk kebaikn aqil gak....ibu jgn risaukan aqil....aqil ok n sihat jer...."

Suliana said...

wa,
yela agaknye.dia nak standby susu dia tu utk hari2 seterusnya sampai la ibu balik..hehe..

Nur Hasyimah Mahasan said...

Insya Allah everything will be ok wpun ibunyer takde kan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails