Saturday, May 1, 2010

selamat hari pekerja!!

Assalamualaikum!!

Selamat Hari Pekerja!! semua pekerja cuti ke hari ni? Mesti ada juga yang kena kerjakan sebagai contoh doktor :-) kalau kerja hari buruh, triple ke??hihi.. anyway, kalau dah hari2 kerja, duit tu bukan lagi segala2 nya.. kalau badan tak sihat, tak relax & stress, apa guna duit berkepok tapi tak bahagia.. aku pernah lalui zaman itu:-) duit ada, masa tak de. sekarang, masa ada, duit ala-ala saje :-)

Ok, sempena hari pekerja ni, of course la aku nak jadi pekerja yang berjaya, pekerja yang membanggakan :-) tapi bukan untuk ditindas atau dibuli. yang itu tak suka ye :-) semoga aku lebih sukses dan dapat deliver seperti apa yang dikehendaki dan menepati kehendak semua pihak.. boleh ke macam tu?? larat ke?? tepuk dada, tanya la iman:-)

Oklah..just a short update saje sementara tunggu ayah & mama sampai ni.. diorang saje nak jalan2 kl ni, datang melawat rumah aku plak..tengok anak2..hihi..bye!! selamat hari pekerja & selamat hujung minggu!!

aqil tolong keje ibu ye :-)


p/s:  aku ada bawa balik kerja..huhu..bila la nak habis keadaan macam ni..

9 comments:

Ejamaria said...

kiut la aqil : tolong ibu siram rumput eh?

Ejamaria said...

cuti hari pekerja... tak yah la wat keje... esok miss x tanya... ckp la cuti...tak wat keje...

~ujicham~ said...

hari ahad dah ni.. dah buata keja? kih kih.

Suliana said...

kak maria,
kalau tak buat, nnti hari isnin dapat ayat power..tangkap leleh tu..huhu..

uji,
ni pkl 9.30 baru nak stat buat..huhu..nak nangis rase..mcm keje private plak..

Eyriqazz said...

comel menantu iman ni..hik3..

Nozie Yusof said...

sue,
skang nie dh rase mcm 'ditindas dan dibuli'

camno?? haha

Suliana said...

nozie,
sama la.. su nak wat surat tukar dah ni:-)tak tahu la dapat ke tak..tgk rezeki la..

Nozie Yusof said...

sue nk mintak tukar mane? balik kpd ckub ke?

Suliana said...

nozie,
lebih kurang la..hihi..tapi surat pun blm buat lagi ni.nak tulis surat pun tak sempat..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails