Monday, May 3, 2010

perkembangan aqil

Assalamualaikum..

Apa kabar semua?? Monday blues ke?? oo..tidak..cuma macam letih2 skit je..lapar2 pun ada gak walaupun tadi tapau breakfast mc d.. hari ni aku masuk lewat sikit sebab bawa aqil ke klinik untuk check up perkembangan dia la.. tak de cucuk cuma timbang & ukur ketinggian.. Usia anak ibu ni dah 1 tahun 3 bulan, baru cecah 9kg dan ketingian 80cm.. melalak lagi naik penimbang tu, padahal penimbang toddler dah tu.. takut sangat kat acik2 nurse.. tensen ibu.. kategori kecik la aqil ni.. tapi makan dia ok, so tak pe kot..sebab dia aktif agaknye..  

So, next appointment pada 28 Jun ye.. yang ni ada cucuk sekali..last imunisasi.. Ada gak aku tanya2 pada akak nurse tu pasal aqil selalu demam..akak tu pun BF anak dia, dah usia 2 tahun dah pun. tapi jarang demam. sebabnya akak tu tinggalkan anak dia kat umah.. faktor paling besar aqil selalu demam sebab duk nursery, tak leh lari dari masalah ni.. anak nurse tu pun kategori kecik..hihi.. anak susu ibu ni, awal2 memang tembam, tapi bila dah besar sikit, kecil je saiz nye..

Ok, cite pasal last 2 day.. aqil so baik..behave nye anak ibu ni dengan sume orang.. senyum2, malu2 kucing, garang2 pun ada.. rebut2 barang ngan abg aiman eh.. kitorang tak gi mana2 ok.. tak dapat ikut atok gi klcc!! kalau tak, mesti dah boleh posing2 ngan abang aiman kan.. eii..geram kat ayah aqil ni..

okla..ibu nak wat keje dah ni.. nanti kita sambung lagi k..tata!! sekali lagi kabel tidak dapat dijumpai..nak beli baru lah..bye!!
oooo..lum jumpa lagi kabel ibu??
pakai pic dalam pendrive lagi..
rindu budak tecik ni..


4 comments:

lily lotus said...

ohh beli jgn tak beli kabel tu. penting tu dear..hehe..salam singgah :)

Suliana said...

lily datang juga :-) time kasih singgah..

Anonymous said...

aqil dah botak ker???...sejak bila lg????....peliknya nampk menantu mama ni....hahaha...

Suliana said...

ni gmbr lama, masa aqil 2 bulan :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails