Sunday, May 9, 2010

mood romantik :-)

Assalamualaikum!!

Again and again saya meng update entry. yela, aqil dah tido..dia kasi chance kat ibu dia ni untuk blogging. Actually ibu loves blogging rather than facebook ;-) kat sini lagi banyak ibu tempek gambar dari kat facebook tau..

Ok, tadi aku try edit gambar dalam picnik. Terbaca kat blog kawan ibu pasal picnik, so nk try la.. actually dah lama adik aku kasi tahu pasal picnik, tapi kat opis aku tu sikit2 kena block, tak leh buka picnik, so aku lebih suka edit kat picasa..hihi.. Cantik juga edit dalam pinik ni ek.. boring dah edit gambar dalam picasa, so kita tukar selera plk la ye.. and hasilnya...
*

*

*

*

*

*

taraa.. aik, macam tak de perubahan jek..huhu.. ada sebenarnya, tapi mcm tak nmpak sikit la dalam ni.. frame bunga2 je yang ada..kiki.. tak pela, nanti kalau aku dah terer, aku kasi lagi cun punya gambar..


sape tak kenal budak ini!! watak utama dalam blog ibu dia ni..buah hati pengarang jantung kami :-) sedang tido keletihan sebab tadi dah puas main kat birthday party raaziq anak uncle iwan & aunty syud.. nampaknya, ibu kena beli ball besar untuk aqil.. tak nak dah main ball kecik..hehe..

Ok.. tengok2 gambar ayah & ibu aqil ni tetiba rasa nak kuar ayat romantik2 plak.. hehe..

to my husband..

thanks for everything .
kasih & sayang mu akan ku kenang sehingga ke akhir hayat.
Kesungguhanmu untuk memenuhi segala tuntutan isteri mu amat kuhargai walaupun
 abang kerut2 muka dan 'terbakar' luar dan dalam  menahan sabar :-)
Sesungguhnya sayang bukan la yang terbaik untuk abang,
tapi akan cuba untuk menjadi sesempurna mungkin (walaupun ku tahu itu takkan terjadi)
 untuk abang dan kita sekeluarga..
sepuluh tahun perkenalan kita, harap nya akan membawa sampai ke mati dan syurga..
Jun ini akan menjelang ulang tahun perkahwinan kita yang ke tiga!! 
 Tiga tahun dah bang.. Ke mana kita nak cuti ni *eh, tetiba plak* ok ok..serius balik.
Semoga hubungan yang suci murni ini akan terus disemai dengan cinta yang tidak akan pudar sampai bila2.. amin.. I Love You suami ku!!!

4 comments:

ejaMaria said...

wahhh... bajet ayat romantik baekkk punyerr...

Kaseh NazLieza said...

ecececeh...lomentik la...

Ilhamny.com said...

eceheceheceh...jiwang lak mak aqil nih...hehehe

Anonymous said...

wa suka baca dua2....blog n fb....
tp, x de masa nk tulih blog....fb update jrg2 pun ok....

lgpn, suami dah aktif blog.....
so, biarlah wa aktif fb lak.....hihihih

p/s:-su, mcm gambar2 ni dah pernah tengoklah....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails