Tuesday, May 4, 2010

malam tadi..

Assalamualaikum!!

Entry di permulaan pagi selasa yang damai :-) kenapa damai?? sebab org tu tak de, gi mana ntah.. kurang sikit stress aku ni, even ada keje nak buat.. apa cerita hari ni??hmm..sebenarnya upload gambar aqil dalam external hardisk ni.tapi asyik failed aje..tak tahu la kenapa..ke besar saiz dia..dah resize pun sama gak tak leh masuk..

Malam tadi aku tido awal!!! ha..tido awal salah, tido lewat pun salah juga.. salah kenapa ek.. banyak kerja rumah aku tergendala dan juga 'perkara' yang terbabas..huhu.. ramai gak aku dengar kawan2 seangkatan aku yang terlajak tido ngan anak dia..ibu2 ni memang macam ni kot kepenatannya..CD aqil ada sebaldi tak basuh lagi, berendam je dalam baldi tu.. apa daa ibu aqil aqil ni.. kain pun tak lipat, kalau yang dah lipat, tak bersimpan plak dalam almari.

Aku ni memang tak leh tidokan aqil terus dalam bilik la.. mesti dengan aku sekali tertido. pas ni, kalau aqil nak tido, kena tido di bawah dulu or masuk buai ke, nanti ibu angkat aqil bila ibu nak naik tido.. tak de la kacau time tido ibu..hihi.. Ayah aqil kata, dia ada kejut kan aku tapi aku tak jaga. entah betul entah tidak, sebab yang aku sedar, kul 6 lebih baru dia masuk bilik, tengok bola ke??. ni satu lagi pembaziran elektrik ni. atas bawah sume cerah. eeii.. sape nak bayar bil bulan depan ni?? ni yang makcik nak membebel ni, pagi2 tadi tak sempat bebel..hikhikhik.. 

Okla, since gambar pun tak leh nak upload, tak yah la cite panjang2 kat sini. korang ada apa2 idea tak nak suh aku story?? ok, bye!!



4 comments:

ejaMaria said...

wahahaha... ayat normal tu - dah gerakkan awak, tapi awak tak bangun pun... hehehe...

Suliana said...

kak maria,
tu la..penat sgt agaknye.tido mati kot su ni..

Nur Hasyimah Mahasan said...

tu biasa la tu..skrg ni if tidokan irsyad mesti nenen atas riba n bg dier tido dulu..baru letak dlm bilik..if baring sama ngan dier alamatnyer ibu dier yang selamat dulu...hehehe

Suliana said...

syima..
sama la ibu2 ni ek .. so, kena siap2 terlebih dahulu barang2 utk esok before terlelap sama:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails