Saturday, May 15, 2010

just at home!!

Assalamualaikum!! 

Apa khabar sume?? buat pe tu hujung minggu?? apa?? cuci rumah baru??hihi.. kak maria dah sibuk ngan rumah baru dia dah.. me?? hari ni tak gi mana2 pun. duduk rumah mencuci kain baju, jemur kain, lipat kain.. tapi tak habis lagi lipat kain. Asyik basuh kain je, tu yang bil air aku pun makin lama makin naik..pelik aku, sume nak menunjukkan belang ni..huhu.. aku ni lepas tengok AF, curi2 tulis blog, sebab aqil dah tido..

Hari ni dia cranky sikit la. nak dengan ibu je.. pantang kehendaknya tidak dituruti, mesti nak nangis. pening kepala ibu sayang ooiii.. May be sebab tak kuar rumah, tu yang dia moody sikit tu. actually nak gi shah alam melawat kawan yang baru bersalin, tapi ayah aqil ni sakit gigi tak hilang lagi.. huhu.. sian ayah aqil. tak tahan sakit kot, denyut2 naik ke kepala lantas mengeluarkan uban2 gatal..eceh.. ke lain plak..

Kejap je esok dah hari ahad. pastu hari isnin plak kena gi keje.. cepat betul masa berlalu kan.. sampaikan aku pun dah lupa hari apa.. bercakap pasal lupa hari, aku agak bengang pada diri sendiri. bulan ni kan aku makan lagi pil perancang tu.. aku pun tak sedar hari apa yang aku lupa makan. punyala baik aku set alarm, pun boleh lupa.. tensen betul.. tiba2 je aku dah terskip satu hari..haahhaa.... nak nagis bukan sebab takut mengandung ke apa, tapi sebab kenapa la aku boleh lupa ni.. bangang betul!! nanti bulan depan nak cakap apa kat nurse tu, nanti dia bising lagi, tak kasi aku makan lagi. ..huhu..

Okey la.. just a quick update je ni.. aku nak sambung lipat kain. kalau rajin, nak gosok baju sekali.. esok kena balik kampung lenggeng plak.. hhmmm..... tak de ke destinasi lain.. ok..daa...

4 comments:

Nur Hasyimah Mahasan said...

gtau ur husband..asal ari mnggu je asyik balik umah dier je

Sharinginfoz said...

hmmmm hari ahad tak tahu nak pi mana lagi... oklah kejap lagi nak keluar..... tengok blog ada sales kat toys r us entah nak pi ke tak....

Segmen Kenali Blogger

Suliana said...

syimah,
yelah..nk wat camana, rumah MIL dekat aje..hihi

Mama Farra dan Faris said...

he..he..

ari minggu jer blik umah dierr kannn..biasala somi2 ni..sama jer..mentang2 la umah kita jauh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails