Saturday, May 22, 2010

happy weekend

Salam hari sabtu..

Dah tengahari dah weii.. aku tak buat apa2 lagi ni kecuali makan pagi:-) hari ni bangun lambat sebab syok tido , tadi hujan pagi.. ni sempat update blog sebab si kecil dah tido.. ayah aqil pun tido sekali lagi.. hehe.. tengahari ni tak tahu lagi nak masak apa, may be telur dadar je kot & asam pedas semalam.. malas nak masak yang special2 sebab ada orang tu sakit gigi & kalau aku masak best2 & pedas2, nanti ada yang menggelepur, tak lalu makan..huhu..

Korang masak apa tu?? hehe.. kitorang tak tahu lagi nak gi mana weken ni. kalau ikutkan aku, memang nak keluar je, pegi la jalan mana2 asalkan berjalan kuar dari rumah.. amik angin luar.. tapi, nak buat camana, aku kawin ngan orang yang opposite minatnya ngan aku. terpaksa la aku ikut je, isteri solehah tau.. hehe..
Minggu depan cuti wesak day kan?? hmmm........ macam nak balik kluang jek.. tu jelah destinasi yang terbaik untuk kami. selagi ada orang tua yang banyak berjasa untuk diingati, lebih baik kita berbuat baik kepada mereka selagi hayatnya masih ada.. oklah, rasa macam nak gi basuh kain, masak nasi, mandi sekali..hehe.. biasala, aku mandi tenghari..hehe.. tata!! happy weekend.. jangan gadoh2 di dunia blog ni yek..happy2 selalu & carilah kawan sebaik mungkin..





3 comments:

Kaseh NazLieza said...

akk...lieza masak ayam paprik..hehehehe

Suliana said...

hmm.. sedap nye. umah kita dekat tak?? blh hulur pinggan sikit??hehe

Mama Farra dan Faris said...

happy weeken !!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails