Wednesday, May 12, 2010

hadiah dari kad kredit :-)

Assalamualaikum!!

Aku memang ternanti-nantikan bungkusan ini. Lately, ada la 2 3 kali aku dapat bungkusan pos laju..hehe.. aku saje je alamatkan ke opis, sebab kat umah tak de orang tunggu. kang dia suh amik kat pos opis yang ntah kat mana2 plak kena survey jalan.. taraa......



 Cuba teka apa dia?? hihi.. ni semua kes kena redeem bonus point kad kredit la ni.. yela, sejak pakai kad kredit, tak pernah aku redeem apa2 melainkan kali ni, sebab dia dah kasi expired date 14 mei 2010 ni.. so, cepat2 le aku call card centre cakap saya nak barang ini. aku pilih semaksimum yang mungkin la sebab kalau balance point tu nanti burn gitu je..

Teka la :-) hehehe.. susah payah je korang nak teka.. benda ni amat berguna untuk seisi keluarga. even aku masih ada lagi, tapi ini untuk back up la kalau benda yang tu rosak.. hadiah ni juga untuk sang suami :-)




jeng jeng jeng...





*






*






*








nah bang.. just for you!! kekekeke.. nanti gosok baju sendiri2 tau..huhu.. dah ada 2 iron kat umah ni.. berat juga iron ni, kira tak sia2 la aku redeem steam iron by ELBA  ni. actually aku nak amik termometer macam pen tu untuk aqil..tapi aku rasa macam rugi je sebab benda tu akan berbaki 1000 lebih point aku.. tak banyak choice pun untuk bonus 20,000 ke bawah..

Okey kawan2.. korang dah redeem ke?? korang punya point mesti ratus ribu tak?? tak sia2 juga pakai kad kredit ni..boleh la swipe lagi pas ni...eeeeeee..........larik!!!

4 comments:

ejaMaria said...

iron?... letak kat atas satu... kat bawah satu...
hehehehe

Sharinginfoz said...

he he he baguslah at least dapatlah something kan.. apa-apa pun guna kad kredit dengan berhemah kan....

Suliana said...

kak maria,
iron board plak 1 je.. blh gak gsk atas lantai..hehe..

mr sharinginfoz,

ye betul..kena sangat2 berhemat :-)under control lagi ni..kikiki

Anonymous said...

iman keje bank...so, wa mmg guna under pengawasan dia....hihihi
wa pun baru lps gak redeem point tu...tp, awl thn ni lah....
lagi best, dpt tupperware....
coz, wa x tunggu lama2....or dah dekat nak expired...
wa tgk ada brg yg berkenan, wa redeem jer....
kdg2 2000point pun dh redeem...dpt coupon kfc/mc'd rm10
oklah....at least leh kenyang....
iron pun dh ada 2 gak skrg....yg zaman wa n iman bujang dulu.....still ok....siap simpn 1.....guna time sdara-mara dtg

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails