Tuesday, May 18, 2010

dia tak hilang lagi

Assalamualaikum!!

Selamat pagi semua.. dah sarapan?? aku masih lagi dalam keadaan sakit kepala nyut nyut nyut. nape ni.. macam malas nak gi keje tau.. nak tido je rasa.. dah suruh en. suami picit2, urut2 kepala aku ni (sampai berguguran rambut aku yang memang tak kuat akar ni), tapi masih sama je sakit kepala.. aku tak tahu  la korang pernah rasa ke tak, dia macam ni, kejap2 dia datang nyut nyut nyut. dari urat pipi bawa ke mata, bawa ke kelenjar gusi bawa ke telinga, bawa ke urat kepala belah kiri.. kejap2 je dia datang. ni effect makan pil perancang ke sebab lain.. tak pun sebab blogger tegar, menengok komputer je, so urat saraf aku ni tegang sikit la.. ni mau makan 2 3 hari sakit ni.. so, dapat mc dari masak2..ehehehe..

korang kalau sakit kepala, buat camana? panadol dah makan sebiji semalam. dah la sorang sakit kepala, sorang sakit gigi tak habis2 lagi..huhu.. nasib baik si comel tu sihat walafiat.. kalau tidak, lagi sakit kepala ibu ni.. tadi pagi, angkat dia dalam keadaan tido lagi.. sian pulak. pastu , nasib baik dalam keta dia celik.. hmm.. budak baik pagi ni, tak nanes..

okla, nak mamam jap.. nanti ibu sambung story lagi eh.. salam kenal pada semua followers ibu yang sedang meningkat naik ni.. time kasih banyak2 sebab follow ibu aqil ni.. bye!!

8 comments:

Ilhamny.com said...

panadol kena mkn dua bijik la sue..sebijik tu utk bdk bwk 12 taun..

pondokmerah said...

selamat pagi... belum lagi makan kejap lagi le

Shahir OR Adira Juara AF8?

Suliana said...

linda,
tu je panadol yg tinggal..hehe..

Suliana said...

pondok merah,

hai!! sape pndok merah ni?? tgk profile tak jelas la profile nye.. salam kenal

Nur Hasyimah Mahasan said...

ciannyer....ayahnyer tak beli ke ubatnyer...
n kat opis ari ni pun ur husband ngadu sakit gigi lagi..huhuhu
n me ari ni pun sakit kepala coz mlm tadi tido lmbt..melayan irsyad smpi kul 12 lebih...huhuhu

Suliana said...

syimah,
ha?? kat opis pun ngadu skit gigi?? ngadu kat sape tu?? hehehe.. dia kasi mkn panadol sebijik je..

Sharinginfoz said...

yalah bila sakit nak buat apa-apa pun rasa malas aja kan...

1 Juta Seat Percuma: Airasia

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ciannye akit2...
tapi bes kan..leh cuti dari masak2..leh manja2 order mcm2..ahaha

ati2 tau..takut jangkit kat anak..

jgn lupe makanubat take care

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails