Tuesday, May 4, 2010

dah boleh upload gambar!!


Hello!! testing upload gambar..hmm..ok dah ni kot.. boleh je upload. gambar atas ni gambar lama aqil, masa ni baru merangkak kot.. tengok tu...comel nye dia..senyum lebar anak ibu ni.. actually gambar ni dah berapa kali ditayangkan di blog ni..

yang ni plak masa balik kluang 2 minggu lepas.. terkedek2 anak ibu ni..

pic ni masa balik kluang juga, ntah bulan bila tak ingat dah, masa ni aqil belum pandai jalan lagi.

smile.. ee..kaki ayam jek..

senyuman baby romeo..hehe.. muka nakal je time ni..

buah apa ni bu?? mangga epal la sayang..

ok, time untuk melalak!!

cepat amik gambar gigi dia baru nak kuar tu!!! sekarang dah byk dah geraham aqil..hihi

sekian, terima kasih.. :-)

12 comments:

mamamuazsayang said...

tomeinyer aqil..i link u ok..;)

Suliana said...

mamamuaz,

maceh aunty :-) i'll link u too..

ejaMaria said...

tengok aqil... teringat luqman kat umah... tengok luqman... teringat aqil kat blog... hahahaha... ape hal ah?... klu aqil ni ppuan bole gak buat menantu... ni sama je - boboy...

Suliana said...

kak maria,

apa hal nya tu?? rindu kat anak ke..hihi.. tu la, nak bermenantukan kakak nayli & kakak laila, jauh no beza nye..hihi..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

salam..baju dia samela yg belang2 tu sama ngan rafiq..anakku kan? hehheh

suliana, pasal booster tu yg dalam posting lama sy byk sy dah tingalkan..skarang sy hanya amek alpa lipid & shaklee sahaja..
:-)

go Bf!

lily lotus said...

dah penuh gigi. mcm2 dah boleh mamam ni..hehe

Suliana said...

rose,
haah..masa raya tahun lepas, beli kat sogo:-)

oo..nape tak teruskan.. saya tak amik booster apa2, mkn vitamin je, tapi on & off..huhu

Suliana said...

lily,
ye..sume nak mkn.. semalam amik ikan goreng dari pinggan ibu nye, mcm kucing bawa lari ikan..hehe..

Eyriqazz said...

wah,makin hari makin comel calon menantu iman ni...

Anonymous said...

comel aqil tp manje deney pey..geram aku!! *kakma*

SiNoMoSa said...

comel aqil mcm aunty syima opss.. wakaka

Suliana said...

geram jgn tak geram..mmg dia manja sgt skrg ni..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails