Monday, May 24, 2010

aqil di wonder park!!

Salam semua..

tengahari sudah:-) makan apa tadi?? aku makan nasi jek.. walaupun tekak ni macam nak makan yang best2 jek, tapi nanti2 la dulu. bulan ni bulan penjimatan, nak try ikut jadual bajet yang aku buat tuh.. hehe.. ha, salah satu penjimatan yang berjaya dilakukan bulan lepas adalah penjimatan elektrik. Aku ada buat catuan ekon bulan lepas, berjaya juga la bila ada penurunan 50% okey!!

Okey, ni nak tunjuk gambar aqil gi main kat wpnder park di JJ wangsa maju .. dah ada anak ni, mesti la nak bawa dia jalan2, main-main ke kan.. ada ke dia nak main sgt atau perasaan ibu dia je beranggapan begitu?? okey, meh tgk gamabr yg ibu dah buat collage..


aqil main kuda pusing ni, merry go round :-) yang ni ada aunty tu belanja sebab anak dia naik sorang, so aqil tumpang sekaki je la..hehe.. sibuk main stereng jek.. aqil pun dah pandai main slide tu..hehe.. may be kat taska dia ada slide, laju je dia turun, ibu je yg risau lebih..


yang ni pulak, main belon.. suka betul dia ngan belon tu sampai tak nak pandang kamera ibu ni.. nasib baik tak ramai sangat orang time ni.. boleh aqil conquer sorang..hehe


yang ni naik keta plak, tapi aqil tak pandai tolak ngan kaki. ibu yang tolak :-) boring main keta ni kot, tu yang nak kuar cepat jek..hehe..

okeyla, ibu nak sambung wat keje plak.. bye!!

7 comments:

suhaida shukor said...

muka dia cam tak enjoy je budak aqil ni.

Farah said...

ye la sue.. mata mcm dok skodeng aweks jek pndang tmpat len he3x

ehhh sue.. jd ke nk amik CD qq pkjrm100 tu eksss??

Suliana said...

kak is,

jadik.. nak transfer ke nak kasi kat zaki. kasi kat zaki je lah, esok kita kasi duit sekali..

Farah said...

kt zaki jek sue.. dia br terjah td ni ha kt tmpat akk :p mcm gangster tol mntak diskaun he3x

x pe sok akk br akk bwk opes, sok jek su eksss :) spesel price utk sue, bg rm90 jek kt zaki k :) pas tolak postage + diskaun ahli..

tqsm sue..

Suliana said...

okey.. mekacih.. dah agak dah, dia klu nyakat org mmg macam tu.. hehe

ejaMaria said...

su, nape Aqil nampak kurus sangat... berat dia brape kilo

Suliana said...

kak maria,

kecik je, 9 kg..hehe.. ikut baka mak dia..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails