Monday, May 10, 2010

aqil di birthday party raaziq!!

Assalamualaikum!!

Wah.. excited ibu aqil nak upload gambar ni setelah dah beli kabel.. siap leh edit2 dalam picnik lagi..hee... kata busy, tapi dah blogger tegar, selit2 juga la masa untuk release tension ni.. Happy 1st birthday untuk kawan aqil, raaziq.. semoga raaziq jadi anak yang soleh, dengar cakap abi & umi.. jangan nakal2 tau!! sori la, aqil datang lenggang kangkung je, last minit punya approval la aziq :-) tak sempat nak beli hadiah.. aziq tahu je la, uncle z tu suka lepak umah jek.. setelah digoda2, yeayy!!! boleh juga aqil jalan2 petang tu..hihi

dalam keta on the way nak pegi ni..
aqil masam jek, sebab baru bangun  tido!!

ni ummi & abi raaziq.. syud, sori la ter 'snap' posing
 tak cun skit..hihi..

bday boy!! happy birthday raaziq..
semoga jadi anak yg soleh..

kek birthday yang comel!!

aqil dengan dunianya.. pantang nampak ball or balloon,
mesti nak main..

balloon lagi la ibu :-)

okey.. sekian, terima kasih..

5 comments:

Mama Farra dan Faris said...

cute boy!

E'za a.k.a aiezza sue said...

macam familiar plak muka ibu aqil tu :)

Kaseh NazLieza said...

happy birthday aqil...ehehehe

lily lotus said...

eee tak takut ke belon tu pecah..huhu..happy birthday lil boy!

Suliana said...

kak y,
macih:-)

e'za,
familiar macam mana tu?? pernah jumpa ke?? :-)

lieza & lily,
bday kawan aqil la, bday aqil dah lepas :-)ibu nya yg takut belon tu pecah..hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails