Saturday, April 24, 2010

*weekend update*

Assalamualaikum!!

Hai..sekali lagi ibu aqil update report utk hari ni :-) Tadi petang, tak gi mana2 pun, hujan lebat sangat kat kluang ni. layan tido lagi baik..aqil pun ibu paksa tido ..hihi.. malam ni je tok ma bawa gi umah mak lang tengok AF kat sana.. ayah aqil tak ikut, sebab dia nak layan bola sorang2 kat umah.. bagus gak, tak de orang nak alih2 channel kan sebab rebut nak tengok tv..huhu.. okey..jom layan gambar aqil yang tak seberapa ni.. sori la, ibu ni memang malas nak touch up2 or edit2 gambar ni.. so, ni je la yang ado..kikiki..
ni gambar aqil kat kg lenggeng,makan tomato
aqil suka plak makan tomato ni.. tak pe ke??


gambar ni before balik kluang.. dah ready aqil siap,
ibu & ayah nak tengok biggest loser la plak.ni aqil bengang ni..

last but not least, akhirnya dapat juga ibu upload vidoe aqil joget2 ni.. macam marching la plak.. ni video lama ni, sekarang dah macam2 gaya dia bergoyang :-)

video


ok..have a nice day frens!!bye..

1 comment:

Anonymous said...

joget mende gitu aqil kekeng je *kakma*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails