Saturday, April 24, 2010

kami di kluang dah!!!

Assalamualaikum!!

Bersiaran dari Kluang, my home sweet home :-) kami dah sampai ke rumah, bertolak kul 8 malam tadi. Pagi ni, bangun rasa letihnye.. rasa macam nak tido lagi, tapi aqil plak dah bangun. kalau dia dah bangun, mesti la kena layan si kecil tu dulu.. huhu..

Korang nak tahu, aku dapat mimpi ngeri semalam. Ngeri camana tu?? Mimpi 'org tu' marah2 aku. haii.. kisah di opis pun boleh terbawa2 sampai dalam  mimpi.. Tak de la aku terfikir sangat pasal dia pun, tapi apasal masuk dalam mimpi aku ni.. pelik tul. Pastu aku macam mimpi ada orang ketuk2 kuat2 pintu bilik aku ni.. tak tahu la mimpi ke realiti.. ntah2, mama yang ketuk tak??hihi...

Okey..stop la cakap pasal org tu..nyampah aku.. okey..hari ni plan nak gi mana eh?? kalau ikutkan hasben aku, dia dari kl lagi cakap nak makan roti bakar. hm..padahal kat kl pun ada kluang station tu. tak sama kot aura dia ngan makan kat kluang ni..

Pastu..petang2 ni may be nak bawa aqil gi jalan2 la kat tasik ke..kalau tak hujan la.. boleh gak amik2 gambar kat situ :-) dr faryn, kitorang pun berebut2 nak pakai kamera dslr tu..hihi. nak beli sendiri macam tak koser la plak..kikiki..

Owhh.. kat umah kluang ni, ayah baru je install p1wimax tu.. haa..laju gile.. tak tahula area ni tak ramai pakai ke, tu yang laju tu kot..okla..nanti kita stori mori lagi eh.. dah lama tak upload gambar2 menarik kan..tungguu...

1 comment:

Sharinginfoz said...

baguslah dah selamat sampai... enjoy your time there

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails