Tuesday, April 6, 2010

happiness in my life

Assalamualaikum!!!

Rindu nye nak update blog ni..setiap hari ku dipenuhi idea nak tulis apa, tapi, apakan daya, masa tidak mengizinkan.. banyak benda nak story mori nih..hehe.. Bila ada idea, masa pulak tak de ek.. banyak benda baru yang aku nak kongsikan ngan kawan2 sume.. (jika sudi membaca)

First of all.. aku dah dapatkan celcom broadband.. yeay!! ini bermakna, aku dah boleh online dari rumah saje.. Tapi, aku pun tak tahulah apa bahana nya..(chewah..).. lembab macam siput..kadang ok, kadang tak ok..kalau ok, kejap je.. biasala broadband.. time tengah malam buta, baru okey, mana lah nak tahan mata ni.. ingatkan nak pakai streamyx, tapi macam lambat sangat prosedur nya.. mode tak sabar nak pakai internet.. so, terimalah seadanya dengan penuh kesabaran..redha saje lah.. nanti kalau ada duit lebih, maybe boleh pakai streamyx..(berapa byk bil la plak nak kena bayor ni..pening jap)

Secondly.. ehem2.. 'seperti yang diidam2 kan' hampir tiba.. sikiiiittt je lagi nak tiba ni.. nanti dah ada baru leh cakap..teruja ni.. kecoh je lebih la ibu aqil ni.. okey okey okey.. aku memang tak tahan nak berahsia2 ni.. kami dah beli perabot2 baru untuk mengisi kekosongan di rumah kami.. pasni, korang datang, tak payah la duduk kat bawah lagi.. hihi..jakun tak?? ok, bukan nak menunjuk2, tapi nak kongsi rasa gembira tu!! boleh?? nanti kita amik gambar aqil eh duk atas sofa ibu tu..hihi.. ayah aqil je la buntang bijik mata terbeliak yang tak dapat digambarkan mendengar aku tetiba je nak console table & almari kasut..huhu..ado dapek?? next bajet.. tu naik unser mama pun boleh angkut dari kluang..hihi..so, insya-Allah weken ni, siap2 la susun atur dan deko bersama su:-)
aqil pun seronok ibu dapat barang..hihi

ni katil aqil bu?? bukan.. tunggu aqil besar skit
ibu beli ek..

ha..ko tengok ayah dah jadi power ranger sebab 
beliak2 mata kat ibu:-P

Thirdly.. aaaa.....uuuuu.. apa ek?? tak de dah :-) haa.. aqil dah pandai berjoget2 korang.. tapi aku tak leh plak nak upload video joget2 montot itik tu.. dengar lagu je, bergoyang habis..sape lah yang ngajor ni.. budak2 memang pandai sendiri kot ek.. kalau tengok tv, mata tak berkelip2.. okey..nanti kita update pasal aqil plak ek..daa...

7 comments:

Ilhamny.com said...

kahkahkah..klaka btul gmbr si ayah jd power ranger..hahahaha

LiTtLe^m3 said...

best kan gi cari2 perabot ni.. share2 la nanti perabot baru ye :D

suhaida shukor said...

eeee.. geram a adik aqil ni. benci

Anonymous said...

x sbr wa, iman n alisya nak pi rumah sue....nak godek2 aqil n test perabot baru...ble gak alisya n aqil berkenalan....tunngguuuu....:-)

Anonymous said...

so sue...bila kita ble mula chatting??...rindulah wa nak ckp2 dgn sue...nak jumpe dah lah susah....jgn lupa update blog ari2 tau...best baca...

Suliana said...

wa..
eleh..cakap je nak dtg, tak muncul2 gak:-) iman tu sibuk sgt dgn event nuffnang kot..hihi..

insylh akan di update selalu kalau tak berebut laptop ngan cik abe la.. chatting tu mlm baru blh, tu pun kalau aqil dah tido, kalau tak, tak de chance nak pegang laptop.hehe

Erin Rashid said...

beli su, jgn tak beli!
koyakkan poket ko tu
yg lama punye koyak sure dh jahit kan?
hahahah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails