Friday, April 30, 2010

godek2 pendrive yang hilang!!

Assalamualaikum!!

selamat pagi!! hari ni tak de mood nak buat keje.. jumaat plak tu kan. hidung aku plak selsema, semalam makan ubat selsema & effect nye sampai ke pagi ni aku ngantuk2 lagi :-) miss 'x' tu tak kasi chance aku nak relax2 jap.. ada je keje nak suruh aku buat. bertepek2..

Ok, aku lupa nak cite kat korang sume. dah lama juga aku hilang pendrive kingston aku warna biru. terpaksa aku pakai laki aku nye pendrive. ni sume gara2 aqil suka selongkar beg aku tu.. korek korek korek, dia selit celah mana2 ntah barang aku. tiba2, aku nak amik pad, aku terjumpa la pendrive aku dlam laci .. wahh!! menjerit kegembiraan la.. tapi, pepagi buta, tak de la aku nak jerit kuat2..hihi..

sayang tau aku kat pendrive2 aku ni.. bukan calang2 benda dalam nye. info2 aku dari tempat keje lama, gambar2 aqil masa dalam hari, sume ada di situ. gambar pregnant aku lagi.. aku mana ada photoshoot special2.. photoshoot sendiri jek, kalau hilang, uuiii..tak keruan rasanya..alhamdulillah, dah jumpa balik. so, pas ni aku decide nak masuk sume gambar2 tu dalam external hardisk aku .. nak tengok ke gambar pregnant aku?? aku rasa macam dah pernah tunjuk, tapi tunjuk lagi sekali la:-)

kalau korang nak tahu, aku memang suka baju blaus labuh ni.. baju pesen macam ni, lagi sebulan ke 2 minggu aku nak beranak, baru aku terjumpa kat maju junction. ingat lagi harga dia rm 45 saje. so aku beli 2 :-)

ha.. tengok, bulat tak bulat perut aku ni... laki ke pompuan ni?? aku ingat lagi kat tempat ni, ada kurma, kismis, coklat.. tu sume aku tibai sebab nak prepare untuk membanyakkan susu & nak kasi anak cerdik.coklat tu, memang aku suka mkn la ngan kawan sebelah aku tu ..hihi

ha..masa ni 18/2/2009.. selang sehari aku dah beranak..tengok perut aku macam dah nak jatuh tu..hihi.. last berat 55 kg kot..naik 10 kg dari berat asal..

pastu, kuar la budak kecil ni pada 20 jan 2009.. fresh from womb!! 3.44kg!! besar tu, baka sape ni..

senyuman pertama aqil. baju dah mcam skirt.sekarang dah macam sarung nangka:-)

okey..habis dah godek2 gambar dalam pendrive ni.. kabel hp aku ntah mana pegi.. kat opis tak de..kat umah pun tak de..nak kena cari balik ni..ok..tata!!

5 comments:

Ejamaria said...

ade gak gambar fresh kuar tu... gambar Luqman dlm hp abah dia, dia yg snap... pastu hp tu rosak... bengang!

Suliana said...

kak maria,
ada lagi gambar yg fresh!! tapi kat hp hasben gak ;-) ada lagi kot..

Sharinginfoz said...

hmmm tension kan kalau pendrive hilang nak pulak banyak benda kat dalam tu

Hanis Zalikha Ucap Terima Kasih

nasazfrog... said...

haah kita pun pernah hilang pendrive... ermm mmg menyirap la dibuatnya.....

angah said...

hi3x tingat mase ni su br dpt qs kan.. tp mase tu x kenal baik lg ngan sue (cehh baik ker?) he3x kalo tgk bulat perot cam baby girl je kan.. tp tgk2 aqil yg keluar yekk :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails