Monday, April 12, 2010

cuci la mata :-)

nah, nak tengok sangat..korang nilai la sendiri :-) biasa2 je..aku je excited lebih..hihi

tak centre..kena adjust lagi, tapi dah tak de space

kabinet tv.. tilam lama :-) utk lepak2 depan tv..

meja makan .

13 comments:

Ejamaria said...

gembira nye Aqil...

Ilhamny.com said...

besar umah sue..teres kan..??bila la nak merasa dok teres..

Cik Yang said...

Salam!!! Dah bersedia untuk Hari Raya ker? Cantik !!!

Suliana said...

cik yang,

persediaan hari raya 3 tahun lepas, tapi baru tertunai tahun ni, insya-Allah kalau panjang umur :-)

Suliana said...

linda,
tak de lah, kecik je..kalau tak de sofa tu baru rasa luas :-) haah, teres.. insya-Allah, ada rezeki linda satu hari nanti..

angah said...

wahhh ni la sofa br 2 yek.. gembire tol aqil, mane ibu dia snap ade jek dia interframe :p akk dok berangan jek nk de sofa br tp ase cam x bleh thn ni sbb nk smbut org br dulu :) alamatnye terrpendam lg la hasrat ku i2 he3x

Nozie Yusof said...

ok je umah nie besar juge..umah nozie kicik bonar lagi. bile la mau ada umah sendirik
semangat!!

=D

Erin Rashid said...

su, mmg bersih mata aku lepas ko cuci nih
heheheh
beb, nnt raya ajak aku!!
(lepas nih kitchen kabinet pulak kot..?)

~ujicham~ said...

lawa mak ngah... sejuk poket membeli.

Diarihatiku1976 said...

besar umah sue... cantikkk..

Suliana said...

kak is aka angah,
haa..kena sambut org baru dulu, baru leh letak barang baru..hihi..

nozie,
insya-Allah, ada rezeki tak ke mana :-)

erin,
datangler.. kikiki.. kitchen kabinet aku dah ada, owner lama mmg buat.. biasa je, old style..

uji,
sejuk ke bendanye.. zaki menggelupur tuh..hihi

kak ina,
mekacih :-) dlm gambar je nmpk besar kot..

rihana said...

waaaaa! cantek2! best2!!

fazli said...

nampak mcm empok habes jerk kusi 2.huhu.msti best dudok

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails