Thursday, April 8, 2010

baby concert aqil!!

Assalamualaikum!!

Ingatkan nak update malam tadi..tapi mata ni dah penat sangat dan layan pulak cite kat tv 2 enemy behind line..saspen jek cerita tu..berdebar2 ni tengok cite perang2 ni sensorang..hero aku yang 2 orang tu dah kena tembak awal2..hihi..

Bukan nak review cite tu.. tapi nak cite kisah anak bujang ku itu. kelakar la anak ibu ni.. dah pandai macam2 sekarang ni.. Dia ada satu set mainan drum.. Pastu, dah jahanam dah drum tu sebab penggunaan yang terlalu extreme..hehe.. yang tinggal hanyalah body drum tu je. penutup nye dah hilang.. Suka dia main ngan benda tu.. Korang tengoklah sendiri gambar budak ni..
aa..cak!! suka masukkan kat kepala..

konon nak takut2 kan ibu la.. tak takut pun..:-)
box mainan dia tu yg merah tu..

ibu!! tolong..tak leh kuar..

help!!!

yeay!! lega dah..

sori la yek, gambar blur.. yelah, time nak amik gambar je, dia datang kat kita.. aqil suka tengok video dia sendiri.. aku ada simpan dari lahir sampai sekarang.. sekarang, aku dah ada external hardisk..leh simpan gambar aqil banyak2 dalam tu..ok,tata!!

6 comments:

Ejamaria said...

ala, siannye kepala sangkut, ibu bukan nak tolong, sibuk ngan kamera je... hehehe, ari tu masa SOGO sale ingat nak belikan utk Luqman tapi bila pikir balik tak yah la nnt lagi riuh la umah akak, skrg ni pun dia dah cerdik, asal nampak tin susu yg dah kosong kat tepi tong sampah dapur mesti dia amik sudu ketuk2 main mcm drum konon nye la...

Suliana said...

kak maria,
yelah..time ni nak capture moment budak2 ni, candid camera..hehe.. aqil pun suka main kat tong sampah..nape ek budak2 ni mcm ni..huhu.. suka ketuk2 sampai sompek sudip ..hihi

suhaida shukor said...

deeeghaaaammmm eeee iyaaaa

lynn said...

ghinduuu kat aqil =(

Anonymous said...

nakal, kelakar n cute betul menantu mama n papa iman nie....

Suliana said...

ida & along..
datang la rumah kalau nak main2 ngan aqil..:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails