Sunday, April 25, 2010

aku online lagi!!

Assalamualaikum..

Aku dah sampai rumah ni.. bertolak kul 5 sampai kul 8..ha..laju gile laki aku ni bawa, ala2 michael schumacer dah.. ni sume sebab aku ngorok je dalam keta..baru kuar tol ayer hitam, dua2 dah zzzz.... pastu, tiba2 je dah sampai mrr 2..huhu.. sakit2 montot aku duk dalam keta. dah la tak leh gerak banyak2 sebab aqil tengah tido di pangkuan ku.. kang kalau dia terjaga kang, aku tak leh tido plak..hehe..alasan paling kuat utk tido tu..hehe..

Apasal la pulak aku online malam2 ni.. actually aku nak buat kerja di rumah.. jauh kerja aku tu berjalan sampai ke johor.dia duk diam2 je dalam beg aku tu.. aku ni bukan tak nak buat, ingat gak, tapi argghh..beratnya nak buat!! ingatkan keje gomen ni tak de dah bawa balik keje ke rumah.. ada juga wei...nasib ko la dapat dot dot dot macam tu.. stress aku. nak basuh kain pun tak sempat tau. kalau rumah tangga aku porak peranda, aku salah kan kau dot dot dot.. ni semua kau punya pasal.. (tetiba plak emosi lebih)

7 bulan dalam sejarah..'kawan' aku tu datang balik..hehe..terkejut badak aku..dah lama ko tak datang ye. sejak hari raya. tu pun setitik..heran gak aku dulu, setitik je!!!patutla pagi2 tadi aku rasa pening2 kepala.ingatkan tido tak betul ke..rupa2 nya dia ada dah.. Maybe sebab aku stop makan pil perancang tu yang hormon betul balik kot.. Lagi satu, sebab aku BF, so dia tak kuar.. Esok nak tengok ok tak hasil pam aku. sebab selalunya lah, kalau peod ni, memang merudum la.. alhamdulillah ada back up sikit dalam peti..

Okeyla..aku nak wat keje amal sikit.. kang kalau tak buat, masuk dalam mimpi aku plak nanti.. kacau je aku nak tido..huhu..macam budak sekolah plak kena buat homework dalam keadaan tak rela u..waaa!!! nak nangis rasa...k..bye!!

7 comments:

Ejamaria said...

homework?... hehehe... bukan ke opiswork je?

Anonymous said...

kan fully BF..apsal mkn pil gop..? *kakma*

Suliana said...

kak maria,
dah bawa ke rumah, jadi homework la..opis work kena stay opis la plak :-)

Sharinginfoz said...

laju2 ok tapi kena hati2 kaan

Suliana said...

kak ma,
nurse kata kalau anak tu memang direct BF, tak pe tak makan pil. ni sebab mlm je dia ngan kita, kena mkn gak..tak leh caya kalau tak makan;-)

~ujicham~ said...

baguslah ko bawa balik rumah, ko buat... berbaloi ko angkut balik keluang.

MaS PuTRi said...

eh, setahu saya kalau BF secara eksklusif pun hanya 6 bulan pertama je yang period off. dengan itu ibu naturally tak mengandung even main dalam. tapi after 6 bulan, period memang akan datang semula = boleh melekat


laa tak tahu la pulak suliana makan pil perancang. ehmm saya lum terfikir nak makan pil even nurse siap bekalkan kondom. apa yg saya buat just tembak luar je hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails