Sunday, April 11, 2010

1st update at my home :-)

Assalamualaikum..
Update entry di penghujung wekend :-) 1st entry buat kat rumah ni.. bukan tak boleh buat kat umah, tapi kena tgk keadaan juga..ada orang kacau ke tak, line ok ke tak, baru sedap je nak menaip..hihi
Hujung minggu ramai yang tak update blog kan?? mesti sibuk dengan aktiviti hujung minggu.. aku ni pun baru balik dari kampung hasben.. hmm.. aqil makin nakal la sekarang ni.. tak larat ibu dia nak kawal.. nak marah, kesian pulak, banyak kali kena jerit & pukul.. 'pukul2 manja' ok..
ha.. perabot kami dah sampai dah :-) yahooo!! cumanya, sofa tu agak memenuhi ruang tamu kami.. makin sempit sikit rumah yang memang tak berapa besar ni!! aqil pun dah ada halangan nak ke sana ke ke mari..hihi.. so, anak ibu kena hati2 ye jalan dalam rumah ni, nanti takut terlanggar bucu2 meja ke kerusi ke..ok.. malu lah nak tunjuk gambar.. ayah datang kl la yek kalau nak tengok..hehe..
okeyla..esok i update lagi yek...insya-Allah kalau tak sibuk.. sebagai penutup, lihatlah kenakalan anak bujang ku ini.. tak larat nak kawal dah ni.. bye!!

4 comments:

Anonymous said...

baguslah....dah ada peningkatan..nanti ble jd aktif blogger... ;-)

tunjuklah gmbar perabot baru,plzzzz...teringn sgt nk tgk...ble wa dpt idea nak beli perabot mcm ne bila pindah rmh baru, sendiri awal bln 6 nanti.... :-)

Ejamaria said...

Sue, kotak bekas mainan tu isi ngan blanket n bantai dia terus, senang dia tido terus dlm tu...:)

Suliana said...

hihi.. nasib baik muat lagi dia masuk dlm box tu..kalau masuk tak leh kuar, camana tuh..haru jadinye :-)

Suliana said...

wa..

malu la, xbyk barang pun..hihi..nanti2 may be terselit sikit kot... nak pindah mana??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails